21/03/2022

Mökillä sisustamista pitsiä ja värejä!

 

Voi ihanuuden ihanuus kevät ja aurinko💛 Jäällä upeat kelit ja mökillehän minun reittini kulki useana päivänä.  Olo on kuin lehmällä ensi laitumille kirmatessaan.  

Mökki on paikka jossa rakastan värejä,täällä saa olla punaista,vihreää,oranssia ja kaikkia värejä mistä tulee hyvä mieli. Tupa tummine hirsiseinineen kaipaa paljon valoisuutta niin verhot ovat pitsiset valkoiset ja kaikki taulut valkoisia. Ihanaa pitsikangasta ostin kirpparilta eurolla ja kauniin viininpunaisen sydämen 0.10 sentillä kirpparilta myös. Verhon hyödynsin ikkunalle ja tykkään tuosta kuosista. Mökki on ripaus hempeyttä ja romanttista sisustusta❤

Tyttäreltä sain pikku pöydän tupaan, niin vein isomman pöydän kokonaan verannalle ruokailupöydäksi. Ja aiemmin ostamasta pitsikankaasta tein liinan pöydälle.

Takan reunalle täällä laitan melki aina kynttilät palamaan,ne jotenkin kuuluvat mökin tunnelmaan. Ja ostin iloisen kirjavan maton lattialle,kerrassaan värien kirjoa.  Ja led-kynttilät saavat mökillä palaa aina.
 Kaiken kruunaa eväshetki kuistilla,kuuma höyryävä glögi ja eväsleipä. Nam miten ne maistuvatkaan niin hyvälle. Laiturikin pilkistää lumien seasta,vielä joudun odottelemaan,että laiturille pääsee ongelle ja uimaan mulahtaa. Ne hetket ovat onneksi edessäpäin💙
Suunnittelin hiukan mitä kesäkukkia tänne istutan,paljon kesällä kalasta,.uida mulskin,grillaan,tuon jonkun käsityön ja kasan hyviä kirjoja. 
Onneksi on vuodenajat niin tuntee isosti ,kuinka kevät ja kesä on odottamisen arvoiset💚
 

Auringon iloa ja mukavia kevät puuhia sinulle!- Päivi -

 

7 kommenttia:

 1. Mukavaa kun voi olla erilainen tunnelma kodin ja mökin välillä. Onneksi kaikki on todella vielä edessäpäin. Nyt itselläni on ollut kiireistä kaikenlaista koti ja mökki siivousta. Mutta nautinnon aika alkaa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin keväällä on valtava into siivoilla joka puolella. Mukavia kevät puuhia sinullekkin💚
   Ja niinpä kesän ihana vihreys edessämme🌸

   Poista
 2. Varmaan mukavaa, kun voi sisustaa kahta eri paikkaa kahdella eri tavalla!? Nättiä. Tummien hirsien ja pitsin yhdistelmä on kaunis!
  On kyllä ihanaa, kun on kevät. Ja kesä vasta tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nautin niin tästä kevään voimasta. Ja mielenkiintoista sisustaa kahta niin erillaista kohdetta🤗
   Nautitaan keväästä ja kesän ajatuksista💚

   Poista
 3. Kiitos,kevät on kyllä niin sisustuksen kulta aikaa❤
  Aurinkoa sinunkin viikkoosi!

  VastaaPoista
 4. Hauskasti se laituri sieltä jään keskeltä alkaa näkyä. Hetki kun vielä maltetaan odottaa, niin jo pääsee uimaankin.
  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä nyt innolla odotamme kevään ja kesän ihanuutta💚
   Kiitos sinullekkin myös auringon iloa päiviisi!

   Poista