19/01/2022

Sisusta lyhdyillä💛

 

 * Luo tunnelmaa erillaisilla lyhdyillä*

Lyhdyt tuovat tunnelmallista valoa kotiisi. Niistä on iloa niin sisällä, kuin ulkona vuodenajasta riippuen. Omalla mieli kuvituksella ja ideoilla saat erinäköisiä lyhty asetelmia. Kevättä kohti kasveja ym. asetelmia on mukava sijoittaa lyhtyjen sisälle valojen/kynttilöiden sijaan.

💛

Ison valkoisen lyhdyn olen saanut tuttavaltani lahjaksi n.20 vuotta sitten. Kauniisti ajan patinoiman lyhdyn arvo senkun säilyy,vaikka lasit ovat ajan saatossa hajonneet. Pieni kaunis lyhty samoin vuosien varrella tuo oman kauneuden esille ajan havinalla.

 
Suuret lyhdyt ovat näyttäviä elementtejä sisustukseen tuomaan valoa sisälle ja tunnelmaa. Mustaan isoon lyhtyyn jatkojalostin joulukuusesta 24 metrisen led-valosarjan. Lämmin sävyinen valo ilahduttaa olkkarissa ja valaiseen kauniisti iltaisin. Kuin myös pienempään mustaan hyödynsin joulukuusesta 38 metriä hopeanväristä helminauhaa.Antiikkista tunnelmaa vanhalla tallilyhdyllä💓 Tämäkin ihanuus on mukanani kulkenut 30 vuotta ja paranee vaan ajan saatossa. 

Vanhoilla lyhdyillä,kirjoilla ja ikkunoilla saa persoonallista sisustusta. Vanhoissa kirjoissa huokuu se oma tarinansa,niin taiteltuna tai muuten vaan juuttinarulla sidottuna koristeen kera. Tällä kertaa näitä kirja vanhuksia koristaa menneiden aikojen vanha avain.  


Valoa ja tunnelmaa sinulle loppuviikkoosi💛

- Päivi - 

 

5 kommenttia:

 1. Kivoja ideoita! Nyt alkaa harmittamaan, että kaksi isoa (minun!) lyhtyä jäi eksän parvekkeelle - toinen luvalla ja toinen ilman. No, pitänee hankkia joskus uudet, jos siltä tuntuu...
  Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!
  (Huomenna 3. rokotus eli pakko mennä ulos..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos saat vielä sen toisen lyhdyn hänen luotaan.
   Tsemppiset 3 rokotteeseen,toivottavasti ei tule mitää sivuoireita siitä🤦‍♀️
   Täällä ollut tänään kylmä lumipyry päivä❄
   Ihkuu iltaa sulle❤

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä, Päivi! ♥ Vähän se jännittää...
   Tuli kyllä mieleen, että voisin niistä kahdesta haluta sen paremman. Se sopisi sisällekin nätisti. Pitää koittaa saada se.
   Niin on pyryttänyt, ja pyryttää tuulen kera edelleen, täälläkin.

   Poista
 2. Hienoja lyhtyjä ja tunnelmallisen näköisiä asetelmia ♡ Meilläkin on useita lyhtyjä. Niitä on sisällä ja ulkona, isoja ja pieniä. Kesällä laitan isoihinlyhtyihin kukkia. Mukavaa alkavaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..Niinpä onneksi lyhdyistä on iloa joka vuodenaikaan🥰
   Meinasin myös laittaa kukkia enemmän lyhtyihin kesällä.
   Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista