09/01/2022

Sisustustekstiileillä saunaan uutta ilmettä ja Revoel tuoksut

 

Kaupallinen yhteistyö  Revoel  https://revoel.com/fi

 Saunan sisustustekstiileillä,valoilla/kynttilöillä,lyhdyillä ym.tarvikkeilla luo paljon kodikkuutta saunaan pienellä vaivalla. Saunahan on ehdottomasti paikka rentoutumiseen, niin tehdään jokaisesta sauna kerrasta viihtyisä💓

Aiemmin olin ostanut kaikki saunatekstiilit vaaleaa sävyä. Huomatessani vaaleat lauteethan antavat sen vaalean kaipuun,niin lauteethan kaipaavat vastapainoksi tummempaa sävyä. Joten kauppaostoilla tutustuin valikoimaan ja löysin mielestäni juuri sopivan sävyiset harmaa-mustat laudeliinat ja tyynyt. Näillä pyrin saamaan kokonaisvaltaisen kokonaisuuden ja omasta mielestäni onnistuin tällä kertaa.Se että tekee joka sauna kerrasta viihtyisän ja rentouttavan. Revoel kynttilät tuovat sen lopullisen tunnelman💓 https://revoel.com/fi sivustolta pääsee tutustumaan paremmin heidän laadukkaaseen tuotantoon niin kynttilöistä vapaa-ajan asusteisiin.  

- Kaikki asusteet myös suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikkien upeiden tuotteiden valmistukseen käytetään vain laadukkaita, kierrätettyjä tai ylijäämäisiä materiaaleja, jotka on hankittu Euroopasta.

 〰〰

Kynttilöistä  vaihtoehtoina on kaksi houkuttelevaa tuoksua, kynttilöiden palaessa huoneilman täyttää lempeä mieto tuoksu.

- Tuoksuina on houkutteleva mandariini ("Feel Energized") 

- Pehmeän hyväilevä vanilja ("Sweet Elegance") 

Kynttilät on valmistettu ekologisesta biohajoavasta rypsiöljyvahasta, eivätkä vapauta huoneilmaan myrkkyä palaessa. Tuoksuna on käytetty eteeristä luomutuoksuöljyä suomesta. Sen vuoksi tuoksu on niin yksilöllisen houkutteleva. Kynttilät on suunniteltu ja valmistettu Helsingissä yhteistyössä paikallisen kynttiläartisaanin kanssa.

Kynttilöitä polttaessani olen huomannut eivät todellakaan savuta ja tuoksu on kevyen mielyttävän mieto.
Ilo on suoda itselleen hemmotteluhetki💓

- Päivi - 7 kommenttia:

 1. Niin kauniisti olet laittanut saunan.
  Pakkasta ja viima sen verran ulkona,että voisin istahtaa hetkeksi,mietojen tuoksujen ,saunan lämpöön.
  Kiitos tosi paljon vinkistä,(tuoksu kynttilät /öljyt jotku niin kamalan voimakkaita ja just savuttavia.,minä ruukaan joulusaunassa käydä ainoastaan kynttilän valossa),
  Oikein ihanaa sunnuntaita /sitä hemmottelupäivää 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa❤
   Nämä kynttilät ovat kyllä oikee tunnelman ja nautinnon luojat😍
   Mikä onkaan ihaninta olla saunassa kynttilän valossa,voi tunnen itsessäni sen tunnelman.
   Kaikkea hyvää sinulle sunnuntaille❤

   Poista
 2. Onpa kauniisti laitettu sauna!
  Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Niinpä nautitaan näistä elämän pikku iloista❤

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma. Meillä sauna valmistuu aivan kohta ja silloin tekstiilit tulee ajankohtaiseksi. Pitää käydä noilla sivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Oi juku ihanaa kohta pääsette uuteen saunaan ja pääset sisustus puuhiin🤩
   Ja löylyihin mitä parasta!

   Poista