17/01/2022

Maanläheiset sävyt sisustukseen!

 

* Beige, ruskea,valkoinen ja musta väri sisustukseen *

Beigen ja ruskean sävyt antavat lämpöä ja luonnollisuutta. Kummatkin värit sointuvat valkoisen ja mustan kanssa, luovat maanläheisen kokonaisuuden. Huone sai, kuin "punaa poskille" ruskean ja beigen myötä. Divaanisohvalta poistin valkoisen päällisen,esille tuli oma beige väri. Sekin muutos jo saavutti onnistuneen tuloksen,kun seinät itsessään valkoiset.  Taljat,huovat ja tyynyt ym. antavat oman ripauksen sohvalle värillään. 

Kivat beiget sisustuspallot ostin alemyynnistä ja käpykranssi antaan maanläheisen säväyksen pöydälle. Kasveilla vihreyttä ja kevät fiilistä. Ennen joulua ostamani huonekuusi on pysynyt  kauniin vihreänä,eikä ole pudottanut yhtään neulasiaan.

Lulun lemppis paikka onkin löhötuolissa taljan ja huovan päällä. Kuinkas ollakkaan kissa värillään maastoutuu hyvin tähän tilaan. 

Alkuvuoden pääpaino sisutuksessa on myös huonekasvit. Mullan vaihdot,lehtien pyyhkiminen,lannoitus ym. Vaihdatko sinä joka vuosi mullat kaikkiin kukkiin? Huonekasvien hyöty ja ilo täytyykin muistaa. Luovat viihtyvyyttä ja kodikkuutta ,samalla puhdistavat kodin sisäilmaa💚

  

Kauniin jouluruusun saimme jouluna,on ehdottasti yksi kauniista lempi kukistani. Istutan tämänkin keväällä kukkapenkkiin. Yksi jouluruusu lumen alla odottaa lumien sulamista ja sieltä se aina keväisin paljastuu kauniin vihreänä ja kukkasien kera. Huonetta viikonloppuna sisustin ompelupuuhin. Ja tämäkin käytännöllistä kierrätystä vanhoista verhoista.  Kaivoin pitkän taon jälkeen Eva masiinan kaapin pölyista ja mies sitä vähän tsekkaili. Ja sehän toimi,kuin unelma  lepotauon jälkeen (ainakin vielä). Ompelin sisustus sydämiä lisää kokoemaani. Kuinkahan monta sydäntä meiltä löytyykään? Täytyypä oikeen laskea!

Näistä ompelupuuhistahan voisi taas innostua!
Iloa ja sydämiä viikkoosi!

- Päivi -

 

10 kommenttia:

 1. Kauniilla väreillä sisustelit jälleen beige on myös yksi meidän sisustus värejä.
  Tuo jouluruusu on kyllä todella kaunis ja sydän sopii hyvin tohon koriin. Mukavaa kun olet saanut huonekuusen menestymään se on aivan ihana sisustukseen. Kohta on tosiaan kukkien multien vaihdot edessä pitää muistaa tuoda multaa jo valmiiksi kun käy kaupassa. Minä vaihdan joka kevät uudet mullat kasveilla paitsi kliivialle ja kaktukselle mikä on kotona. Kliivia on tosin jo niin pienessä ruukussa että kohta hajottaa sen on varmasti nyt pakko siirtää se hieman suurempaan ruukkuun ja samalla tulee ne mullat vaihdettua siihenkin. Mökillä en viime vuonna vaihtanut todella suurille pelargonioille kuin pintamullat ja minusta ne kukkivat huonommin, joten nyt kyllä vaihdan kaikille. Vaihdan mökille kukille mullat vasta kun hieman lämpenee ja voi tehdä sen ulkona. Sinnekkin pitäisi muistaa ostaa multaa useampi iso säkki. Mutta jos nyt aloittaisi näille kotona oleville kuitenkin.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila🥰
   Väreillä on ihana luoda kodikkuutta sisustukseen.
   Tänä keväänä teen samoin vaihdan kaikkiin viherkasveihin mullat,siitä syntyykin sopiva multa myllerrys sotku päivä🤣
   Ihanaa viikkoa sinullekkin ja mukavia puuhasteluja🤗

   Poista
 2. Meilläkin on vielä huonekuusi hyvissä voimissa. Mullat olen pyrkinyt joka vuosi vaihtamaan ainakin niille kasveille, jotka selkeästi ovat liian pienessä ruukussa. Meilläkin on joku jouluruusu (luulisin), eipä tullutkaan mieleen, että sen voisi istuttaa ulos... Pitää kokeilla! Nyt se on aika nuivassa kunnossa, olen tainnut kastella sitä liikaa. Samaa rataa tuntuu meillä tekemiset kulkevan, minäkin nimittäin ompelin viikonloppuna sydämiä... Vähän yksinkertaisempia tosin kuin nuo sinun kauniit ja romanttiset sydämesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva sinullakin jouluruusu. Meillä ollut monta vuotta toinen ulkona istutettu. Ja voi sitä ihanuutta,kun lumet sulaa niin hohtaa vihreänä ja kukat nupullaan🌸
   Istutan tuon toisenkin keväällä ulos.
   Ihanaa sinäkin olet ommellut sydämiä❤
   Ompelu onkin kivaa puuhaa.
   Ihanaista viikkoa sinullekkin🤗

   Poista
 3. Tosi kivoja sydämiä ja alakuvan naulakko on myös hieno!
  Kyllähän ompelustakin voi innostua ;D Ja kissoilla voi luoda sisustusta talviseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minäkin sain nyt ompelu kipinän. Kunhan tuo kone tottelee minua,se tökkää heti siihen jos sen kanssa ongelmia syntyy🤣
   Itse asiassa yritin etsiä kissakuosi kangasta,siitäpä teen myös jotain,kunhan kaivan jostaan sen kangaspalan esille🐈‍⬛

   Poista
 4. Ihania tunnelmakuvia. Mitä mun silmät näkevätkään? Kuksat! Aivan ihanat kuksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti❤
   Mää niin ihastuin noihin kuksiin myös ja nyt ne kulkevat mukanani joka reissun ja retken🥰

   Poista