02/01/2021

Tuunailua

 

Mukavaa lauantai päivää  😊

Eilen kirjoittelinkin uudenvuoden lupauksestani ja kuinka jotenkin vaan voisin sitä hyödyntää. Joulu suklaista jäi vain tyhjät rasiat jäljelle,jotka eivät vielä onneksi ehtineet takkaan sytykkeeksi.

Niinpä askartelu sormiani alkoi kovasti syyhyttämään,että taidanpa tuunata näitä rasioita hyöty käyttöön (lahjarasioiksi,korurasioksi ym) Purkkien ja rasioiden tuunailut,ovat lempi puuhiani.



Pitsiä,tarrahelmiä,koriste paperia. Niin sai tämä sydän suklaarasia uuden elämän💓

Joulun ja uudenvuoden mentyä,niin katseeni lähtee kohti kevättä ja sen tuomaa valoisuutta. Vaikka alku talvena olen nauttinut lumestakin. Onneksi meillä on vuodenajat. 

Tänään teen nyt joulun päätökseen ja kuusen vien nyt pihalle. Ehkäpä olen hätäinen,voisihan tuo kaunistus olla vielä loppiaiseen saakka. Eikös se niin ole, että joulu päättyy vasta Nuutin päivään?

Mukavaa lauantai päivää 😊


 

6 kommenttia:

  1. Mukavaa lauantai iltaa sinullekkin❤️taas niin ihanii askarteluja sulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon sinulle ❤ ja iloa lauantai päivääsi😊

    VastaaPoista
  3. Säästän ja tuunaan myös suklaarasiat, niissä on kiva säilyttää kaikenlaisia silppuja ja aarteita, mitä askarrellessa syntyy. Mukavaa uutta vuotta;-))m

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kaikki vaan talteen mistä voi askarrella ja tuunailla 🥰. Kiitos sinulle ja mukavaa lauantai iltaa😊

      Poista
  4. Kiitos vierailusta blogissani, se houkutteli tutustumaan blogiisi, joka onkin aika mielenkiintoinen askarteluineen, pohdintoineen.. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi laajaan bloggaajajoukkoon!
    Ihanaa alkanutta vuotta Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulikki 🥰. Kuin myös sinulle oikeen hyvää uutta vuotta. Innolla olen tarttunut tähän blogi elämään. Mukavaa sunnuntai päivää sinulle 😊

      Poista