05/01/2021

Jotkut päivät on kultaa

 

Jotkut päivät on kultaa 💛...niinkun laulun saunoissakin sanotaan, lainatakseni edes menneen laulajan Pekka Myllykosken tulkintaa.

Niin kaunis aamu. Kuvauksellista oli olla aikaseen aamusta pihalla ja ihastella kirkasta pakkasaamua,täällä -10.

 

 Jänis oli aamu tuimaan loikkinyt pitkin pihaa ristiin rastiin ja ollut heikoilla jäilläkin!
.....veranta talvi asussaan.Aamun fiilistelyt jatkuivat takkatulen ääressä kahvin kera. Joululahjaksi saadut lämpimät villasukat ja muumimuki.💓Päätin tästä tulee hyvä päivä!


Eilen illalla ulkoilessa keli olikin jo kauniin kuulas 😊 istuskellessa pihakatoksella,  ajatukseni jo hakeutuivat kevään puutarha hommiin. No onneks kevät ja kesä ovat edessäpäin. Nautitaan ensin tämä talvi.


Leppoisaa tiistai päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Upea aamu oli kyllä tänään. Nautin pakkasen kirpeydestä aamulenkillä koiran kanssa.🐕Täälläkin ajatukset keväässä.. Siispä ekat kylvöt jo tehty🌱🌱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 ..ihanaa puuhaa sinullakin ollut. Ja nautitaan me näistä pakkasilmoista ja aatokset kohti kevättä ja kesää🌻🌱

   Poista
 2. Löysin blogisi Kukkia ja koukeroita blogin vierailusi kautta. Uudet bloggarit on tervetulleita. Liityinkin lukijaksi seuraamaan jatkossakin. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiani. Minulla on puutarha blogi mutta talvella kun puutarha hiljenee niin postaan käsitöistä, sisustuksesta ja leipomisesta. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Niin ja tervetuloa mukaan blogimaailmaan.

  VastaaPoista
 3. Oi kiva kiitos kun löysit tiesi tänne ja mukavaa kun liityit seuraajakseni🥰 Ilo tutustua sinunkin blogiisi ja sinnehän minun tieni kohta johtaa. Oikeen leppoisaa loppiaista ja huikeen mukavaa tätä vuotta 😊

  VastaaPoista
 4. Tunnelmallinen takkatuokio, kyllä kelpaa! Meillä puretaan tällä viikolla vanhaa avotakkaa uuden takan tieltä. Eli toiveissa on kohta täälläkin tunnelmointia tulen äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä niin kodin sydän ja lämmön lähde. Mukavia purku hetkiä,mutta sitäkin tunnelmallisen ihanaa takka hetkiä uuden loisteessa.

   Poista