14/01/2021

Vaaleanpunaista

 Rapean pakkaspäivän ( -21) puuhaa tänään.  Vaaleanpunaista, ilmeisemmin kesä haaveilua pakkasen lämmitteeksi kortin kuvan myötä. 

Korttien teko on yksi niistä luovista puuhistani,joissa viihdyn ja aika rientää siivillä. 


Koreja käytän sisustuksessa moneen tarkoitukseen. Ja silkkikukat,jotka yllättävän aidon näköisiä antavat pikku piristyksen.

Amaryllys yllätti kauniilla kukallaan aamulla,ja sopi niin tähän vaaleanpunaiseen pläjäykseen. Kukasta vielä pitkään iloa,kolme nuppua vielä aukeamassa 🌺

Näitä tekstiili sydämiä olen ostanut paikallisesta kirpparilta,taitava ompelia tuo välillä tuotoksiaan myyntiin. Kunpa osaisin itse ommella,mutta jotenkin minun ja ompelukoneen kemiat eivät kohtaa.

 Tekstillä olevia tauluja olen välillä ostellut ja tässä taulussa niin osuva teksti 💓

Nauti pienistä hetkistä,sillä jonain päivänä huomaat niiden olevan suuria 💓

 

Pakkaspäivään sinulle, lämmintä mieltä ja kynttilän valoa. Iloa loppu viikkoosi!


 
10 kommenttia:

 1. Amaryllis on kaunis ja siitä iloa pitkäksi aikaa.
  Taulu on kaunus ja siinä ihana teksti,pitää osata nauttia joka hetkestä.
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ❤. Ihanaa viikonloppua myös sinulle 😊

  VastaaPoista
 3. Kiva kortti. Minäkin käytän myös koreja sisustuksessa ja yksi ainoa silkkikukka minulla on ja se on kaksi pionin oksaa. Niitä käytän kesällä kun silloin on sisällä vähemmän kukkia ja ulkona taas paljon. Ja jotenkin nuo pionin oksat sopivat silloin ajankohtaan paremmin.
  Kaunis amarylliksen kukka ja se kestää vielä todellakin pitkään.
  Hyviä hetkiä loppuviikkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰. Tiekkö minullakin on mökillä yksi pionin oksa silkkikukkana,laitan sen aina yhden tason päälle ulos kun kukkia ei vielä ole tullut ja saari maasto on niin erillainen siellä ei niin rehevästi mikään maassa kasvakkaan.
   Korit ovat kätsyjä niitä haalin myös kirppareilta ym. Samoin sinulle ihkuu viikonloppua!

   Poista
 4. Ihanan kortin olet tehnyt, vaaleanpunainen on yksi lempivärini. Hyvän mielen kortti. Taulu ja amyrillis on kaunis, etenkin taulun teksti. <3 Pienetkin hetket voi elämän tärkeitä hetkiä. <3 Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos❤ juuri näin nautitaan niistä pienistä iloista,niistä syntyy iso puro. Iloa viikonloppuusi😊

  VastaaPoista
 6. Jokaisella meistä on omat mieltymykset ja taidot. Sulla näyttää olevan kaikki kortit käsissäsi. Osaat niitä taitoja hienosti käyttää. Kivat kirpparilöydöt. Ompelusta sen verran,että tartu rohkeesti vaan koneeseen.iäkin tein sydämiä ihan vaan ompelemalla kaksi kangastilkkua yhteen. Jätin saumat ulospäin ja hapsutin reunat. Käy kurkkaamassa blogissani tunnisteella ompelu tai kangas. Iloista ja innostavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Kiitos🥰 Miten minä tulisinkaan toimeen ilman tuota kannustusta,juku tämä oli kyllä niin kannustava tsemppi että minäpä tulen katsomaan sinun ompeluksia. Jos minä lähiaikoina kaivan pölyttyneet koneeni kaapista😂. Kiitos vielä. Ja mukavaa viikonlopoua sinulle😊

  VastaaPoista
 8. Minä kevää odotan ja kaikkia taimia yritän kasvattaa.. Se on minun intohimoni. Toivon että muutama jaksaa kasvaa myös kaverille annettavaksi. Itse en noin askartele kuin siinnä.. Ihannoin noita kaikkia mitä teet/kuvaat.. Nautin. Ihanaa kevään odotusta ❤️❤️

  VastaaPoista
 9. Kiitos🥰. Ai,että sinun vahva taitosi on tuo taimien ym kasvatus..ja miten ihanaa on satoa odottaa ja kukka loistoa ihannoida🌺
  Niin tässä alkaa odottamaan kevättä. Iloa sinunkin viikonloppuun ja pakkaspäiviin❤

  VastaaPoista