11/01/2021

Fiilistelyä!

 Aamun fiilistelyt ja ihmettelyt ikkunasta katsoen ulos,lunta satanut entisestään. Ja pihalla näytti aivan aamu hämärässä satumaalta lumisine lyhtyineen ja kynttilöineen. Autokin oli valtaisan lumi kuoren alla piilossa. Kasvihuoneelle polkuni johti tunnelmoimaan ja hiukan suunnittelemaan kevät juttuja. 

Miten minä niin rakastankaan kynttiöiden loistetta,en varmasti koskaan kyllästy tuohon tunnelmointiin.
 

Vanhoja lyhtyjä olen ostellut kirppareilta,näitä minä olen haalittu monenmoisia ja pikku erillainen sisustuslisä joka paikkaan, niin ulos kuin sisälle.

Lyhty ei ihan ole upottautunut lumen sisälle.
 
Koti pensaasta oksia olen kerännyt koristeeksi  tähän katokseen, kuin myös verannalle ja kuistillekkin. Pikku vihreä lisäys. 

Lumisen kaunista viikkoa,taitaa koko Suomen maassa olla tällä hetkellä lumipeite!

 

 

4 kommenttia:

 1. Kiva kasvihuoneella olisi fiilistellä jos sellainen olisi 😥
  No ehkä jossain vaiheessa.
  Lyhtyjä minäkin ostan jos kiva edullinen alesta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on muuten niin upeat kukat ym. Meillä edellisen kasvihuonee päälle kaatui metsästä puu ja RÄTS siinä kävi,joten pakko oli hommata uusi tilalle.
   Huomista lumi myräkkää sitten ootellessa. Saas nähdä millainen keli tulossa,hukutaan kohta lumeen😂

   Poista
 2. Hei, muitakin lyhtyhörhöjä! Olin kerran muuton yhteydessä pakannut lyhdyt niin viimeisten purettavien joukkoon, että jo kaipasin niitä kovasti kun syksy saapui. Asunto meni myyntiin keväällä ja silloin tuntui, että eihän näitä tarvitse pitkään aikaan. Hyvä kun löytyivät, huomasin taas, kuinka tärkeitä ne on mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kuulla,että en ole tätä lajiaan ainut😊. Rakastan valoja ym.kynttilöitä ne ovatkin syksystä kevääseen kovassa käytössä.ps.onneks sähköt palasivat myrskyn jälkeen,mutta olishan täällä ollut kynttilöitä ja muita valoja..on niistäkin hyötyä näiden sähkökatkojen aikana.

   Poista