07/01/2021

Valintoja

 

 Se mitä itse tykkää tehdä,onkin se sisältö mikä rikastuttaa omaa mieltä 😊 Itse olen sairaslomalla työstä josta pidän. Menen reilun viikon päästä jalka leikkaukseen. Niin täydennän näitä päiviäni ja juuri mielekäs askare on sen ydin 💓.

 Viime päivinä avasin askartelupöytäni vetolaatikot ja aloinpa hommiin. Hypistelin eri aihe alueen korttimateriaaleja ja kuinkas ollakkaan lempi aiheeseeni päädyin eli vintage tyyliin. Niin siitäpä sitten tämä valmistui. 

Eilinen loppiainen oli usealle joulun päätös,itse tunnelmoin sitä kynttilöiden,glögin ja omien herkkujen äärellä (huom! olen löytänyt makealle ja suklaalle korvaavat vaihtoehdot)

Rakastan valoja ja kynttilöitä niin nehän loistavat meillä syksystä-kevääseen.
 


  
 
Monelle nämä naposteltavat ovatki tuttuja jo ennestään. Itse olen aikaisemmin ostanut banaanilastuja, jotka olivat yllättävän kovia. 
Paikallisessa S-Marketissa tutkin valikoimaa ja ostin nämä. 
 
 Hintakaan ei ollut päätä huimaava. Aprikoosit kuivatut 1,55, karpalot kuivatut 1,27 ja banaanilaskut 1,39. Ja yllätyin miten mukavan pehmeitä kuivatut karpalot ovat ja maukkaita. Ehkä aprikoosi ei ollut niin suosikkini,mutta ostan jatkossa. Ja ehdottomasti banaanilastut on suosikkini😍 
Joten aina on löytyy vaihtoehto herkutteluun. Suosittelen!

 

 


6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä.. Pitääpä seueaavan kerran ostaa sen suklaan tilalle kuivattuja hedelmiä. Tuo karpalo vois olla hyvä😋Tulevaan leikkaukseen ja varsinkin toipumiseen tsemppiä❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Kiitos❤ ja iloa päivääsi. Karpalo oli itsellekin mukava yllätys ja maistuva vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Ai mikä kortti ihanuus. Minusta ei ole näiden tekijäksi mutta ihailen kyllä mieluusti näitä blogeissa. Banaanilastuja syödään meilläkin aina joskus. Nytkin kun kävin kaupassa katselin niitä. Mutta päädyin kuitenkin maustettuihin pähkinöihin. Jalkaleikkaus ei ole ihan pieni juttu. Toivottavasti paranet pian ja pääset ulkohommia tekemään kun sen aika on.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nila. Tiekkö kiitti vinkistä,olenkin aivan unohtanut taasen pähkinät,loistavaa niitähän on vaikka minkälaisia,joten niitäpä ostan kiitos seuraavaksi kun tekee mieli herkutella.
  Juu tovi kävelen kepeillä ja katsotaan miten kanssa arki sujuu,onneksi pystyn puuhastelemaan kaikkea kivaa esim: arkarrella,huonekasveja hoitaa(laitankin seuraavaan postaukseeni yhdestä kukkalajista mistä olen innostunut)kukatkin ovat niin kauniita sisustus juttuja ja iloja silmälle. Heips taas ja ollaan kuulolla.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia. Minä tykkään myös valoista ja minulla on Led-valoja palamassa ja tykkään polttaa kynttilöitä.
  Minä löysin blogisi Lappalainen etelässä blogin kautta
  Liityin blogisi lukijaksi. Minulla on myös blogi,pirrenblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Ja kyllä valot tuovat tunnelmaa talvis aikaan, kun pakkanen paukkuu ulkona ja lunta on nyt täälläkin päin jo ihan riittämiin.

   Poista