24/07/2022

Mistä on paras kesäpäivä tehty?

 

Mistä on paras kesäpäivä tehty?

- Se on tehty auringosta, järven sinisyydestä, veneilystä, pouta pilvistä, kukkasista, uimisesta, kalastuksesta, loikoilusta kallioilla, metsän tuoksuista, luonnon kauneudesta, saunasta, hyvästä ruuasta...siitä on minun kesäpäivä tehty💚

Parhaat kesänhetket, kun saisikin tallennettua purkkiin talven purevien pakkasien lämmittäjäksi. Torstaina oli super kuuma päivä. Pakkasin kassin ja lähdin soutuveneellä mökille. Perinteisesti kukkakimpun keräten ja asettaen sen mökin kuistille tonkkaan. Matkalla ihastelin tunnetusti järven kauneutta, en kyllästy ikinä tuohon sinisyyteen. 

Kesäaika on tullut oltua kirjaimellisesti ihan pihalla. Mielestäni talven taas puolestaan tulee suurimmaksi osaksi oltua sisällä. Sisähommat syksyn jälkeen kiehtovat enemmän ja sadepäivät hyödynnän niihin tarkoituksiin.

Otan kesästä kaiken irti - paras kesä ikinä💚

Mistä on sinun kesäpäiväsi tehty?

Kesänhetkiä heinäkuun loppuusi. Vielä on 

kesää jäljellä 💚

- Päivi -


3 kommenttia:

 1. Vesi on niin vilvoittava elementti. Tänä kesänä on tullut kyllä ennätys määrä
  mulahdettua💙

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen kesänlapsi, joka on ollut koko kesän ihan pihalla, vaikka nyt bussissa istunkin!! Seikkailu, ennennäkemättömien paikkojen tutkiminen on intohimoni kyllä muinakin vuodenaikoina - mutta kyllä tämä kesäkin on ollut niin-niin ihanaa aikaa ja kotona odottaa jo mustikkamettät... pääsee taas pihalle!!
  Ihanat ja värikkäät kuvat... miten onnistutkin vangitsemaan veden aina niin upeasti kuviisi? Ihailen! Iloa ja energiaa itsellesi nautinnollisiin puuhiin tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa sielun kumppani siellä💚 onneksi on kesää jäljellä ja
   nautitaan joka hetkestä.
   Rakastan veden sinisyyttä, jotenkin niin voimaannutta minulle💙
   Sinulle myös iloa,aurinkoa,mustikan poimintaa ja mukavia hetkiä🌸

   Poista