30/03/2022

Sisustuksen silmänilo ostoja🤍

 

Pienilläkin ostoilla saa iloa sisustukseen. Kevät on muutenkin aikaa jolloin nurkat kaipaavat jotain uutta ilmettä. 

Olimme viikonloppuna eteläsuomessa reissussa,ja siellä tuli poikettua tuttuun pikku puotiin.  Keväällä useasti iskee nenän tukkoisuus ja sen myötä helppous kodin sisustukseen tuli ostaa silkkikukan oksia. 

Koristeheinät ovat kauniita erillaisissa lasipulloissa tai astioissa jossa saavat ryhdikäästi olla pystyssä. Kuin myös tulppaanit,pidän kukkaloistosta ja välillä kaipaan arjen helppoutta. Ei tarvitse huolehtia onko kukilla vettä ja pitääkö ostaa uusia.  Nämä kestävät silmänilona pitkään ja eivät aiheuta minkään sortin allergia oireita. Ja kertyneet pölyt on helppo pölläyttää oksat vaikka ulkosalla.








Hankin myös soman valkoisen kastelukannun. Saakin olla esillä kokoajan,ei tarvitse kaapin uumeniin jemmata. Viherkukilla kevään vihreyttä esille,tänä keväänä tulikin haalittua viherkasveja useampi uusi tulokas. Joista yksi super suosikki osto on ehdottamasti peikonlehti,joka upeasti teki monta uutta ylvästä lehteä lisää💚




Peikonlehden uusien lehtien tulo on niin ilon aihe ja miten kaunis lehti onkaan💚



Sisustajan silmin pumppusaippuapullokin piti ostaa silmään mielyttäväksi😂

"HAND WASH ALMOND"
 


 

Pitihän keittiöönkin jotain uusia ideoita hankkia. Niin viikonlopun saldo oli myös vohvelirauta.

Vohvelitaikina:

3 kananmunaa

5dl maitoa

4dl vehnäjauhoja

3/4 tl suolaa

2 rkl sokeria

1 tl leivinjauhetta

100 g sulatettua voita 

Päälle tälläkertaa vaniljakastiketta,mansikkahilloa ja banaania





Mukavaa maaliskuun loppua ja huhtikuun alkua. Jos huhtikuu toisi kevään tullessaan💚Terveyttä loppuviikkoosi,itselläni viikko menee sairastellessa, jospa tämä olo tästä iloksi muuttuisi viikonloppuun mennessä. Eilen sen verran puuhasin,että pieniä kodin askareita ja vohveleita paistoin.

 


- Päivi -



7 kommenttia:

  1. Vohvelit ovat pitkästä aikaa tosi hyviä🤗 ja kiva vaihtelu lettujen ja pannarin sijaan.

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista! ♥
    Niin ja aurinkoista vaihtuvaa kuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤
      Samoin sinulle kevään tuomaa huhtikuuta sinulle💚

      Poista
  3. Pikaista paranemista sinulle toivottelee toinen toipilas! Jospa tosiaan huhtikuu toisi lämmön takaisin, niin tarkenisi ulkonakin kunnolla liikkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinulle myös parantumis haliset täältä sairasvuoteelta.❤
      Sitä toivomme,aurinko hellisi lämmöllään sulattaen lumet ja toisi meille kevään iloksemme💚

      Poista
  4. Tuo on ihan totta että näistä silkkisistä kasveista ja heinistä voi kätevästi saada pölyt pois. Minäkin ostin yhden heinätupsun mökille eteiseen. Pitää laittaa postaukseen mukaan kunhan alan päivittää muutenkin mökin sisätiloja.
    Peikonlehti on upea kasvi olen useamman suruvihkon pohjaan halunnut peikonlehteä ja se on ollut kyllä upea. Sitten näin yhdessä televisio ohjelmassa missä oli laitettu häihin tablettien tilalle peikonlehdet se myös oli erittäin upea vaihtoehto. Eli se käy hyvin myös tällaiseen. Myös sisustukseen itse kasvina se on upea. Minulla oli sellainen joskus melkein kattoon saakka. Tein itse siihen sammal putken minkä ympärille aina sidoin lehdet kun ne alkoi liikaa kasvaa ulospäin.
    Minä en ole pitkään aikaan syönyt vohveleita mutta pitää muistaa kun lapsen lapset tulevat hoitoon niin voisi ulkona tehdä vohvelit niin ei tulisi niin paljon käryä sisälle. Ja siellä ne maistuvat niin hyvälle kuin mikä tahansa ruoka.
    Paranemisia ja voima halit ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva sinullakin koriste heinätupsukat mökillä.
      Voi miten loisto idea kukka-asetelmaan peikonlehti💚
      Ja todellakin tabletin tilalle,juku mikä idea. Kunpa löydän jostain lisää. Ostin meinaa kirpparilta aiemmin muovisen peikonlehden oksan. Sehän olisiki kiva lisä ruokailuun aluseksi, kun löydän niitä vaan lisää. Kiitti vinkistä🤗
      Kiitos toivon,että huomenna olisi jo parempi olo❤
      Oikeen hyvää huhtikuun alkua sinulle ja toivotaan sen tuovan meille kevään💚

      Poista