21/12/2021

Parhaita joulun valmisteluja, näistä syntyy joulu!

 

Joulu tuoksuu piparille,joulu tuoksuu unelmille,joulutortuille,kardemummalle,kanelille ja korvapuusteille. Lämmölle ja rakkaudelle💓 Tekemisen ilolle ja onnistumiselle,tunnelmalle ja ajatuksille. Siitä joulu syntyy!

Joulunaika on itselle innostumista,onnistumista,luovuutta ja hulluutta. Kokeilun halua ja uusia ideoiden hamuamista.  Tunnistan itseni niin " verkkokauppa.com TV- mainoksesta: Tästähän voisi vaikka innostua" 😂

Pipareita on viime viikkojen aikana valmistunut monen monta kertaa,uunista tulviva tuoksu houkutellut jo ovelle asti tulijat. Ja pakasteessa onkin vielä taikinoita,niin pääsen leipasemaan tuoksua lisää ennen aattoa. Pipareiden koristelu kruunaa aina lopputuloksen.

Jossain mielessä olen näköjään aika vanhoillinen,joulutortuista tulee aina ja aina vaan tähden mallisia. Vaikka kuinka monta kertaa olen ihastellut kaikenlaisia muita malleja ja eri täytteillä. Niin yllätys aina niistä tulee vaan tähden mallisia ja luumuhillolla. Mutta kätsy tuo luumuhillo tuubissa, helposti saa pursotettua. Niinpä näitä tähtiäkin on tulvinut uunista ulos jo monenen monta satsia.
Joulun alla kulutan huomattavasti enemmän aikaa keittiössä,häärätessäni vähän kaikenlaisien leipomuksieni kanssa. Innostus korvapuusteihin on iskenyt. Nämä ovatkin lemppari leipasuitani,kanelin tuoksua ei voita mikään eikä tuoretta pullaa!

 
 
Joulukukka ostoksilla olin ja käteni tarraantuivat mehikasviin,joka juuri näytti niin minun oloiselta ja näköiseltä, joten se lähti matkaani. Kasvihuoneelta löytyikin vielä yksi siihen sopiva ruukku. Mutta Amarylliksen käyn vielä ostamassa, se onkin melki joka jouluinen perinne.
Jouluhan on antamisen ja saamisen juhlaa. Itse rakastan muistaa läheisiäni pikku paketeilla. Itselle on tärkeämpi antaa paketti toiselle,tulee niin hyvä mieli💓 Tänä jouluna suuremmaksi osaksi paketoin lahjat aika yksinkertaisesti, käytin kierrätyspaperia ja kasseja myös.
Kuusenkoristelu on yhdenlaista taidetta. Sain viikolla pikku apulaisen tähänkin puuhaan. Niinhän sitä sanotaan lapset tekevät joulun. Viikolla ostin 24 metria led-valonauhaa ja ne kiersin kuusen ympärille ja loput lyhtyyn kuusen alle. Tuli ostettua 15 metriä hopeanväristä helminauhaa. Kuusesta tulikin valkoinen,hopeinen ja ripauksella punainen koristelu tällä kertaa.
Minut tuntien lyhdyt ja kynttilät loistavat niin verannalla,kuistilla ja ulkokatoksella. 
 
Tule joulu kultainen💓
Ihanaa tunnelmallista jouluviikkoa sinulle💓
- Päivi -


10 kommenttia:

 1. Ihanan joulu tunnelmallista sinulla jo onkin. Tuo mehikasvi on nätti.
  Täälläkin joulun leipomukset paistumassa ja kynttilät palavat tunnelmaa tuomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tytti❤
   Ihania joulu puuhia sinullakin. Tunnelmallista joulua sinulle🤗

   Poista
 2. Ihan samoista aineksista syntyy minunkin joulumieleni!
  Hyvää joulua 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa näistä nautitaan❤
   Kiitos samoin sinullekkin hyvää joulua🤗

   Poista
 3. Ihanat tuoksut sieltä sinun luotasi kantautuu tänne meille. Kaunista joulun tuntua on kotisi pullollaan. Ihanaa joulunaikaa 💓 ja kiitos Ystävyydestäsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ystävä❤
   Joulu on ripaus taikaa ja onnen aikaa🤗..siitä nautitaan❤

   Poista
 4. Sinulla on siellä kaikenlaista mukavaa ja siitähän se oma joulu juuri syntyykin :) Minulla vielä muutama työaamu ja sitten pari vapaata. Kaikki on kuitenkin ihan rauhallisella mallilla kotona.
  Töissä on mukava yrittää viedä joulumieltä jokaiselle. Lahjoituskukkia on tullut valvasti, sekä lasten tekemiä joulukortteja ja lähipäivinä kuulemma tulossa vielä muutama ruokakassikin jakoon.
  Nautinnollista joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤
   Sinulla hyvällä mallilla myös ja loma häämöttää.
   Tule joulu kultainen sinullekkin❤
   Ja mukavan leppoisaa joulun aikaa sinulle myös!

   Poista
 5. Kaunis ja jouluinen tunnelma kodissasi.
  Hyvää joulua sinulle!

  VastaaPoista