10/12/2021

Keittiön joulusisustus kierrätysideoin❤

 

Tänään oli huippu kivaa ja mielenkiintoista tuunailua keittiöön. Kaikkihan alkoi siitä,kun tuttava oli laittanut roskalava fasebook ryhmään joulukoristeita ja ehdin varata joulukoristeet ensimmäisenä. 

Niitä oli monenlaisia, tässä tämän päivän tuunattavat. Kuten arvata saattaa,niin innoissani puuhaan aloin,että unohdin alkuperäisistä ottaa kuvat. Joten aluksi kranssin maalasin kalkkimaalilla valkoiseksi. Kuivumisen jälkeen kiepautin valkoisen pitsinauhan kiertämään kranssin ja samoin helminauhan. Ostin ensimmäistä kertaa tähtianiksia,ja niitä kuumaliimalla kiinni koristeeksi. Lopuksi iso rusetti pitsinauhasta ja ruskeasta ruutunauhasta. 

Tänään myös kävimme kirpparilla ja löysin pitkän hopeahelmiketjun,sen kiepautin lasipurkkiin. Lasipurkin reunalle pitsinauha kiinni ja led-kynttilä lasiastian sisälle. Roskalava löydöissä oli myös punainen ikkunakoriste, jossa oli kuusia ja tonttu koristeita. Otin ne irti ja maalasin kalkkimaalilla kehikon. Kun hyvin kuivunut,niin juuttinaruun pujotin ostamani valkoiset sydämet ja kuumaliimalla kiinni. Rusetit lopuksi sydämien yläpuolelle. Ja keittiön ikkunalle ripustin ja valkoisien verhojen kanssa mielestäni sopivat hyvin.

 Kiitos kovasti  https://lankaakuluu.blogspot.com/  Silmukka soikoon blogille hän oli hyödyntänyt niin kivasti cd-levyjä kivaan asetelmaan. Niin siitähän se idea minullakin lähti,miten olenkaan unohtanut cd-levyjen tuunauksen kokonaan. Itsellä talvinen sisustusväri tämä hopea on nyt pinnalla. Niin kynttiläalustoiksihan levyt ovat juuri sopivia. Itsellä paljon sellaisia levyjä laatikossa mitä en todellakaan enää tarvitse. Luonnonmateriaalia unohtamatta niin maalatut kävyt ovat aina niin kauniita sisustuksessa. Meillä joulun väri ja sävy on vaalea,tänä jouluna valkoinen ja hopea. Mutta yksi yllätys väri vielä esittelemättä,se sitten vaikka viikolla.

Kirpparilöytönä myös valkoinen kiva lautanen,jossa kolme syvennystä.
Cd-levyt kivasti heijastavat valoa kynttilöistä....tykkään💓Huippu mukava päivä,mielenkiintoisten askareiden parissa!

Iloa viikonloppuusi ja mukavia jouluisia puuhasteluja sinulle💓 Viikonloppuna onkin aikaa kirjoitella Jasminilta saamaa jouluista haastetta!

- Päivi -

 

10 kommenttia:

 1. Aina vaan niin kaunista!
  Arvaa kuka valvoo? Olen juuri kirjoittanut valmiiksi kaksi postausta blogiin, ettei kalenteriluukkuihin vaan tulisi taukoa risteilyn aikana. Höhlä minä. ;)
  Joululaulut soivat taustalla...
  Mukavaa lauantaita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta❤
   Voi sinä se olet ollut yövirkku,minäkin viime aikoina olen harrastanut tuota yökukkuilua🤦‍♀️
   Viime yön nukuin,kun tukki.
   Ihanaa joululaulut on niin parasta tähän aikaa🥰
   Kiitti sinulle myös mukavaa lauantaita,me lähdettii Jyväskylää kaupoille.

   Poista
 2. Kynttiläalustoina ja hopeisena sävynä nuo levyt tosiaan ovat ihan omiaan! Sinulla on tuota sisustamis- ja kokeiluintoa :) Kalkkimaalia tietysti unohtamatta ;D
  Minulla on tuon kokoisia sydämiä jostain siunaantunut ja ne on tehty askartelumassasta, joihin on painettu ennen kuivumista kuvioita. Suolataikinastakin varmaan syntyisi?
  Minä lähden tästä kohta töihin inspiroitumaan ;D Huomenna onneksi vapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin muute askartelumassaa kaapissa,siitähän voisin tehdä jotain jouluun. Siitä olenkin tehnyt aiemmin sydämiä.
   Juku mää niin innostuin noista cd-levyistä. Näin ne ideat pukkaa toisten myötä❤
   Nauti huomisesta vapaasta,olet sen ansainnut!

   Poista
 3. Kaunis jouluinen koti <3 Sinulla on todella kivoja tuunaus ideoita! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja❤. Joulu oikeen innoittaa sisustuspuuhiin!
   Sinulle myös mukavaa adventtisunnuntaita!

   Poista
 4. Onpa tosi kaunis ja keittiö on viihtyisä
  ja kynttilät tuo tunnelmaa.

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä tosi kätevä käsistäsi ja idearikas!
  CD-levytkin, ei olisi tullut mieleenkään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia sinulle❤
   Aina,kun idea innostus iskee, niin sillon on tehtävä😊

   Poista