07/12/2021

Valaisin ja sisustus ostoilla!

 

Joulun aika on kynttilöiden ja valojen aikaa. Jouluhan on samalla valon juhlaa tähän pimeään aikaan.  Viikko sitten tein erittäin onnistuneita ja mieluisia ostoja. Näinkin voi sanoa "parempi mieli = hyvä ostos"  Minä joka suorastaan ammennan itseeni tunnelmaa ja valoja. Ostin lemppis kynttilöitä ja aivan ihania hopean värisiä peuroja koristeeksi. Hopeaväri näin talvella kiehtoo sisustusvärinä. Kaupassa ihastelin hopean värisiä kynttiänjalkoja,ehkä käyn ne vielä ostamassa.(Ei kaupallista mainontaa)

Sen verran piti olla mainonnan uhri Tokmanin lehdessä mainostettiin kyseistä led-valoa ja paikkakunnan Tokmanin fasebook sivuilla oli asiakkaiden kommentteja kauniista valosta. Joten pitihän valo käydä ostamassa ja niin tykkään. Toimii 4 sormiparistolla ajastin toiminnolla. Käy sisälle ja ulos. Kaunis illan hämärtyessä. Siro ja kevyt ja soveltuu joka tilaan.
Kuin myös tämän huoneen verhojen kiva kiepautus verhotankoon,antaa oman erillaisuuden ikkunaan. Verhoilla saa kivaa uutta ilmettä ikkunaan ja ostin ikkunalle pallovalot. Kauniit myös, kun ulkoa katselee. Sydän valon olen ostanut viime joulun alla. Nämäkin valot saavat olla pitkälle keväälle. Jotenkin valoissa ja sisustuksessa olen ajatellut jatkumoa,että saavat olla pitempää,eikä vaan joulun ajan.Iloa ja tunnelmaa viikkoosi❤

- Päivi -


6 kommenttia:

 1. Ihania valoja! Minäkin vilkaisin Tokmannilla valotarjontaa, mutta päätin pärjätä tämän joulun sen yhden kynttelikön voimalla. Satsaan sitten vaikkapa ensi vuonna. Ja ehdottomasti sähköllä toimiviin. En jaksaisi paristorumbaa.
  Loistavaa alkavaa keskiviikkoa! ♥
  (Kello on 1.30. ja minä menen vasta nukkumaan...Kun piti yhdet sukat, heh.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin eka luulin,että nämä valot toimivat sähköllä.Mutta näköjää ajastin toiminnolla patterit riittävät aika kauan. Eipä sitten tarvinnut alkaa jatkoroikkaa virittää.
   Sinäkin olet ollut yövirkku😂,mulla pesukone käynnisty yöllä kahdelta ja heräsin neljältä ripustelee pyykkiä ja keittää kahvia.
   Mies aamulla tuumasi,kun töihin lähti että "sulla on kyllä liikaa vapaa-aikaa, kun yölläkin jo hääräät😂
   Pakkasen viileää keskiviikkoa!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta ja mukavaa joulun odotusta🥰

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia valoja, kauniita kuvia, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi🥰
   Rakastan niin valojen tunnelmaa ja kynttilöiden tuomaa lämpöä.
   Tunnelmallista joulun aikaa sinulle❤

   Poista