23/09/2021

Tuunailua ja keittiön pienet yksityiskohdat!

 

Myös keittiössä olen puuhaillut paljon syksyn aikana. Ja varsinkin keittiön työtaso ollut varsinainen tuunauksien työpaja. Harvasen päivä olen vuorannut tason sanomalehdillä ja äkkiä lehden päällinen tulvii niin maali ja -lakkapurkkia, pensseleitä,kyniä,koristenauhoja,saksia ym.tarvikkeita. Aurinkoisena päivänä olen kyllä myös levittäytynyt tarvikkeineen verannan pöydällekkin. 

Sain kivan puulaatikon joka kaikessa yksinkertaisuudessa kaipasi mielestäni jonkinlaista pientä ehostusta. Joten kalkkimaalaus,lakkaus ja pitsi somiste ympärille. Se oli siinä😊 Ja hedelmiä olen yrittänyt syödä päivittäin,niin c-vitamiini pommit saivat nyt oman laatikon.
Meidän perhepiirin 4v on kova istuttamaan erillaisia hedelmien siemeniä multaan. Niin keväällä hän istutti mandariinin siemenet ja sieltähän ne kivasti varttaan ovat nostaneet mullasta. Ostin valkoisen ruukun ja pääsivät tasolle myös silmäniloksi. Jotenkin kasvit luovat vihreydellään kodikkuutta!Uutta tuulahdusta kaipasi ruokailuryhmän tabletit. Kauppa reissulla ihastuin näihin tekstillisiin tabletteihin,niin nämä oli ostettava ja sai pienen muutoksen tähän suuntaan. Ja ilta,kun hämärtää minut tuntien lyhdyt,kynttilät syttyvät niin sisälle,kuin uloskin. Ja ostin lisää turvallisia Led-kynttilöitä. Saavat syttyä ja sammua ajastin toiminnollaan ja ei tarvitse vahtia koko ajan oikean tulen tavoin.


Tunnelmallisia syyshetkiä sinulle 🍁

       - Päivi -

 

4 kommenttia:

 1. Mandariini voisikin olla ihan kiva viherkasvina, jos ei kauhean suureksi puuksi kasva. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kiva vihreä silmänilo🌻. Täytyykin vähä saksia ,jos kasvaa isoksi.
   Kiitos sinulle myös mukavaa syksyistä viikonloppua🤗

   Poista
 2. Mulla on yhsi pieni ruukku täynnä suippopaprikoista otetuista siemenistä syntyneitä versoja. Tiedän, ettei niistä mitään "oikeaa" kasva, mutta ovatpahan vihreitä. Tuosta laatikosta tuli kiva!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just sellaiset vihreät alut ovat niin piristäviä vihreyksiä. Kiitti noita lootia on niin kiva tuunailla. Sinulle myös mukavaa viikonloppua🥰

   Poista