04/09/2021

Verannan järkkäilyä syksyyn🧡

 

Ilmojen muuttuessa syksyisemmäksi,niin järjestelin verannan syksy moodiin. Sohvan takasin seinustalle ja altaan puolelle ekotuolin ja rahin. Taljoja,huopia ja tyynyjä jätin,koska oleilemme syys ilmoilla verannalla vielä paljon. Keittiön ovesta pääsee kivasti vaikka ruokailemaankin ja kahvihetkiä viettämään syksyn ilmoista nauttien🍁

Nautin syksyn raikkaudesta ja kynttilöiden loisteesta tummenevassa illassa. Tuntuu,kuin sielu lepäisi syksyn hiljaisuudessa.

Syksy tuo tullessaan sadonkorjuun,sain naapurista omppuja ja päärynöitä. Ja omissa omenapuissa myöhäistä laatua,niitä saan kerättyä vasta kuun lopulla.

Nautin vuodenajoista,ja aina kun uusi ajanjakso alkaa niin hyppään sen tunnelmaan mukaan🧡. Viime yönä näin unta talvesta. Ei sekään hullumpaa ollut,paitsi unessa oli älytön pakkanen ja meinasin jäätyä😂. Ehkäpä tuleva talvi ei nyt sentään niin kylmä ole.

MIKÄ on sinun lemppis vuodenaikasi?

Tunnelmallista syyskuuta kuvien kera🧡Syys sadonkorjuusta vielä. Keräsin kasvihuoneelta tarjottimelle purkkeihin pöydälle: kahdenlaista ruohosipulia,yrttejä,persiljaa ja chilejä. Mukava saksilla leikata tuoreeltaan ruuan sekaan ja lisätä ruokaa tehdessä. Jotenkin tuoreeltaan parempaa minun mielestäni,kuin pakasteesta otettuna.


Ihanaisia syyshetkiä sinulle viikonloppuusi🧡


13 kommenttia:

 1. Puuuhastelen itse juuri samoja juttuja. Viileys on yllättänyt, mutta sanoisinko, että myös pimeys! Kynttilät on kaivettu esiin ja niitä on ulkonakin palanut läpi yön. Aikamoista. Syksy tulee todella kohisten. Aamuisin sormet jäässä koiralenkillä. Kauniita nuo kuvasi syksyyn valmistautumisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡. Vuodenaikojen vaihtelut on, kuin hyppy uuteen. Jolloin koodaa itsensä siihen oloon.Aamuisin alkaa olemaankin viileää,saa alkaa hanskoja etsimään kaapin uumenista.

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvia, kiitos!
  Oma lempivuodenaika on ehdottomasti kevät. Olisipa se ensi vuonna miellyttävämpi kaikin puolin, kuin tämän vuotinen! 👍
  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🧡🍁 Totta kevät on myös niin kaunista,kun kaikki herää eloon talven jälkeen. Toivotaan kaikinpuolin meille ihanaa kevättä ,kun sen aika koittaa. (Minulla meni myös kevät jalkakipujen kanssa) Leppoisaa la päivää sinulle myös🥰

   Poista
 3. Minulla kasvaa vielä tomaatit ja kurkut kasvihuoneessa. Yrttejä en laittanut kasvamaan tänä vuonna. Kätevä saksia purkeista tuoretta yrttiä ruokaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa sinulla vielä isompaa satoa jäljellä kasvihuoneessa. Täällä jo syötii muut,jäljelle jäi yrtit. Joten ensi kevättä odotellessa,että pääsee taas istutus puuhiin😊

   Poista
 4. Kiitos🧡. Itse myös olen huomannut kuuman helle kesän jälkeen nautin niin syksyn raikkaudesta ja tunnelmasta🍁

  VastaaPoista
 5. Kauniit tunnelmalliset kuvat. Syksy on myös minun suosikki vuodenaika
  ja lisäksi kevät on myös ihana vuodenaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊
   Syys on kyllä todellakin niin tunnelmallista aikaa. Kuin myös kevät,jolloin luonto heräilee talven jäljiltä🌼

   Poista
 6. Kynttilät on haettu jo täälläkin esiin. Illat pimeitä, vaan vielä syysaurinko kivasti ulkona keltaa maisemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania syys hetkiä sinullekkin tunnelmalliseen alku syksyyn🧡🍁

   Poista
 7. Ihania syksyisiä tunnelmakuvia, kiitos
  Niistä. Kevät on ehdoton lempi vuodenaikani, silloin kaikki kasvu luonnossa
  Pyrähtää vauhtiin. Mukavia syksyisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡
   Niinpä vuodenajan lehden sivut ovat kääntyneet syksyyn🍁..nautin syksystä sen tuomasta tunnelmasta. Mutta totta kevät on aika jolloin kaikki herää talven kohmeesta,jopa minäkin😂
   Kiitos sinulle myös mukavia syys hetkiä🍁😊

   Poista