10/09/2021

Tuunaamalla hyllykkö!

 

Lähi viikkojen teemana minulla on ollut kierrätys. Kaappien siivoilu on tuottanut tulosta. Nälkä kasvaa syödessä,niinhän sitä sanotaan. Kun pääsee hyvän asian äärelle, niin innostuu ja innostuu entisestään.

 Eilen illalla maalailin kaappien kätköistä löytämiäni mandariinilaatikoita. Ja niitä ,kun tänään käsissäni pyörittelin. Niin kuinkas ollakkaan niistähän tuli juuri oivallinen pikku hylly rapputasanteen koloseen. Viereen mahtui aikasemmin kirpparilta osamani ihana peili ja sydän keräilystäni yksi osio pääsi vielä ripaukseksi lisukkeena roikkumaan kaveriksi.

No sittenhän tämä lähti ihan lapasesta. Maalia kerran oli riittävästi, niin kuinkas ollakkaan maalasin puolet seinistäkin valkoisiksi ja laittelin toisia tauluja seinille. Ja onneksi minulla on kirpparipöytä niin vien sinne tänään joutilaaksi jäämät tavarat tästä aamun järkkäilystä.

Ja voin kertoa aloitin aamu puoli kuudelta,niin näköjään parhaat idikset syntyy aikaseen aamulla ainakin tälläkertaa😂. Ja niin kiva fiilis tästä jäi,että luulen uuden sisustus tuulahduksen jo muhivan ajatuksissani.  

 

Nämä mandariinilaatikot ovat kivan tukevia, ovat ohkaista vaneria. Kiva VINKKI tuunailuun,kun vaan lisää näitä löytäisin jostakin. Yksi on vielä jemmassa kaapissa.Ja tosiaan,kun se pensseli pääsi heilumaan seinille saakka,niin valkoiselle seinälle pääsi toiset taulutkin.
Aurinkoista perjantai päivää ja idea rikasta viikonloppua.  Lisäksi säkillinen syksyistä tunnelmaa💓
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana hylly ja ihanan näköisiä sisustuskuvia! Tosi kivoja tuunailuja, puuhailuja ja ideoita <3 Ihanaa, kun lähtee lapasesta ja aikainen lintu madon nappaa - sekä parhaimmat idikset toteuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja🤗.Nyt on ollut lomalla oikeen ispiraatioiden aikaa. Mukavaa viikonloppua sinulle🍁

   Poista
 2. Noista laatikoista tuli varsin mallikaat. Eikun nätit!😊
  Sateista sunnuntaita!
  (Oli tarkoitus pestä olohuoneen ikkunat, mutta "pitää keksiä muuta", heh..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🤗
   Tuli nyt nuokin laatikot kierrätettyä.
   Mun piti vähä maalata,mutta niskat niin jumissa,joten taitaa munkin maalaus siirtyä toiselle päivälle.
   Täälläki niin synkkä ilmaa,pitää keksiä jotain piristävää🥰
   Keksi sinäkin mukavaa puuhaa🤗..leppoisaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Hei, tässäpä hyvä kiertätysidea mandariinilaatikoille. Ihana. 👌🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti😊. Jotenkin tämä syksy on tuonut minulle kaikenmaailman tuunailut ja maalailut tullessaan.

   Poista