21/09/2021

Kierrätyksen ilot ja ihanat löydöt❤Tämä syysaika on tuonut todellakin aiheekseen minulle kierrätys teemaan. Kaappeja on urakalla siivottu. Kirpparipöytä ollut muutaman viikon ja ehkä viikolla jatkankin vielä. On tuunattu tarpeettomia tavaroita ym. Ja mikä ihaninta on tehdä hyödyllisiä roskalava löytöjä. Varmasti joka paikkakunnalla fasebook ryhmänä tämä roskalava. Saat sinne laittaa itsellesi tarpeettomat tavarat ilmaiseksi. Minulle sattui sunnuntaina hyvä tuuri bongasin nämä kaikki samalta ihmiseltä ja hain samantien. 
Sydän keräilyni sydämet saivat kauniin pitsipuu naulakon. Ihastuin niin tuohon,että sille löytyi heti paikka seinältä.

Mökille ajattelin tämän vesiastiaksi. Ja saikin nyt ensi kesään asti paikan keittiön tasolta. Aloin miettimään miten voisin sitä nyt hyödyntää. JA ideahan välähti äkkiä... ... Näinhän siinä kävi,kun omput laittaa kulhoon,niin hetki menee pikku kärpäset saapuvat pörräämään niiden kimppuun. Vaikka pesen omenat,teen ihan mitä vaan. Ne pikku riesalaiset saapuvat silti. Mutta eivätpäs pääsekkään enää omenoiden kimppuun. 

Joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla hanapurkki ja omenat saivat paikan. Loppu hyvin kaikki hyvin.

 


Ihanan ison kellonkin sain samalla ja se löysi paikan yläaulasta ja ensikesänä vien sen mökille näyttämään aikaa pirtin seinälle. 
Kivat löydöt ja kiitos roskalavan.  - OLETKO  sinä tehnyt roskalava löytöjä? Oletko liittynyt paikalliseen ryhmään?
 
Mukavia syksyisiä puuhia viikkoosi🍁
 
 

7 kommenttia:

 1. Kiva🥰..aina välillä tekee hyviä löytöjä.
  Iloa päivääsi🌼

  VastaaPoista
 2. Nyt en kyllä ala mitään. Vai vielä roskalavalta? Nämä on niitä sydämen löytöjä parhaasta päästä. Tässä sen huomaa. Mikä toiselle on rojua ja tarpeetonta joku toinen osaa olla innoissaan ja kiitollinen. Siitä tulee pitkäksi aikaa hyvä mieleli kun onnistuu löytämään mieluista "silmäkarkkia".Paikallisella roskalavalla olen saanut helpolla pois nurkissa kauan aikaa lojunutta mulle ei niin tarpeellista aarretta. Viimeisimmät roskisaartteeni on käyttökelpoinen upotettava tiskiallas mikä meni hakijan kesämökin keittiöremppaan. Arvaat vaan mieten tuo onnellinen hakija oli innoissaan löydöstään. Meidän kellarissa lojuneet vanhat kattotiilet meni kuin kuumille kiville. Hermostuin niiden viemään runsaaseen tilaan ja siihen ajatukseen, että sitten joskus kun..... sitä joskus ja kun ei vilä tänä päivänä ole tullut. Hakija(nainen) kantoi ja roudasi itse noin 350 kattotiiltä henkilöautolla kotiinsa ja oli ikionnellinen. Taas eilinen toi lisää roskalavatavaraa autotallista. Ikivanha jalallinen nappilaatikko on ollut työn alla jo vuosia mutta into vaan ei jaksa millään saattaa sitä valmiiksi. Laitan sen roskalavalle. Nämä sinut upeat löydöt on parasta. Vielä kun tietää mihin niitä laittaa niin onni ihan kosketeltavissa.
  Ihania syyspäiviä sinulle ja innokasta etsiskelyä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä miten onkaan sanoin kuvaamaton fiilis,kun löytää juuri sen aarteen mikä on niin huippu hyvä juttu. Ja toiselle täysin tarpeeton. Tämä on sitä loistavaa kierrätystä❤
   Voi voin niin kuvitella,miten olet saanut monta onnellista ihmistä luopumista aarteistasi.
   Näillä mennään ja jatketaan kohti uusia aarteita🤗
   Ihanaista syyskuun loppua sinullekkin ja kivoja puuhasteluja🍁

   Poista
 3. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä. Kuulun paikalliseen roskalavaryhmään. Olen lahjoittanut sitä kautta useita huonekaluja viime vuonna. Toisen roska voi olla toisen aarre.
  Mukavavia syksyisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Roskalava ryhmä on kyllä niin huippu paras kierrätys idea. Arvostan suuresti❤
   Kiva,kun sinäkin olet ryhmää hyödyntänyt ja saanut tarpeettomille tavaroille uuden omistajan.
   Ihanaista syyskuun tuoksuista aikaa sinullekkin🍁

   Poista
 4. Ompa kaunis tuo sydän-naulakko -viritelmä.
  Minulla on silloin tällöin tarjolla tavaraa roskalavalla, mutta harvoin lähden itse mitään noutamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihastuin niin itsekkin tuohon naulakkoon🥰
   Minäkin haen sillon tuolta ryhmästä, jos on lähellä, ettei tarvi pitkälle ajella.
   Kiva sinäkin olet ryhmän kautta luopunut turhista tavaroista ja toiselle ovat tarpeellisia.

   Poista