21/08/2021

Ostoksilla..tähän väriin ihastuin - syysväri 🧡


Miten ihmeessä nämä vuodenajat värjäävät myös omia mieltymyksiä värien suhteen💗 Olin ostoksilla maakunnissa. Ja kiertelin kaupoilla,ihastuin sydän juuriani myöten tähän vaaleaan violetti väriin.  Jotenkin väristä huokui syksyn kuiskaus ja lämmin väri,nämähän oli siis ostettava. Ja ainahan kynttilöitä, kuin myös servettejä täytyy olla jemmassa ja esillä. Kaupoilla on esillä vaikka mitä ihanaa syksyyn niin sisustuksesta vaatteisiin  ym. Itsessäni huomaan, että jokainen vuodenaika tuo aina jotain uusia värejä tai mielenkiinnon kohteita.  

Omalla kohdallani tervetuloa syksy: uusien värien myötä,joogan ja lenkkeilyn. MIKÄ on sinun syys innostuksesi?

Itse en ole oikeen talvi tyyppiä,mutta tällä asenteella ehkä minusta tulee sellainenkin😂 ja löydän talven ajaksi jotain uutta mielenkiintoista.  - Oma mottoni ajattele joka päivälle joku ilon,position ja onnen aihe💓
Sade ropisee lätäköissä ihanaa... Miten niin nautinkaan vesisateesta ja raikkaasta ilmasta💙 Loppukesä on koodannut minusta syys ihmisen ihan selvästi. Lenkilläkään ei haittaa vaikka vettä sataa kaatamalla,sadetakki päälle,musat korville ja menoksi. Keltainen on yksi syys värini. Ostin viimevuonna keltaiset saappaat ja sadetakin💛...niin ja lähti vähän lapasesta ostin myös keltaisen talvitakin,neuleen,hupparin ja mekonkin. 


 Sataa,sataa ropisee...nautitaan säästä kuin säästä💛

5 kommenttia:

 1. Kaunis väri, jotenkin tähän alkusyksyyn sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🧡...ihanaista loppu kesää sinullekkin🍁

   Poista
 2. Kiitos🧡..mukavaa lauantai päivää🥰

  VastaaPoista
 3. Nätit kynttilät!
  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰
   Leppoisaa sunnuntaita sinnekkin ja mukavaa alkavaa viikkoa😊

   Poista