15/08/2021

Paras ostos ikinä ja päällystä vaihdellen vaikka sisustuksen mukaan!

 

 Niin paras ostos ikinä 😍Ystävän kanssa shopping reissulla maakunnissa ollessamme,päätin ennen lähtöä ostan jotain joka jää ajatuksiin pitkäksi aikaa. Ja tämä todellakin on yksi niistä ostoista. Vartalotyyny mikä keksintö! Onko sinulla, oletko ollut tyytyväinen?

Itse niska/hartia ongelmaisena yksilönä olen nukkunut yöt nyt hyvin tämän oston jälkeen. Yön aikainen asennon vaihtaminen on vähentynyt merkittävästi.  Kiepsautan pötkylän vaikka miten ja kylkinukkujalle erittäin hyvä valinta ja saan hyvän kylkiasennon.

Erittäin sopiva: Kyljelleen nukkuvalle,kipuilevalle,paljon kääntyilevälle,nukkumisongelmalaiselle,raskaana olevana ja halipulalaiselle.

( ei kaupallista mainosta ) * Vallila  ja * Kotikulta tuotteet

Ja oman mielen ja sisustuksen mukaan voi ostaa erillaisia tyynynpäällisiä. Ensiksi ostin Kotikulta perus vaaleanharmaan. Ja sitten ihastuin tuohon Vallilan kesäiseen kuosiin💚 Vallilalta löytyy ihania kuoseja. 

Iltojen hämärtyessä ostoskoriini sujahtaa aika useasti näitä sisällä turvallisesti palavia Led-kynttilöitä🌝

 Eilen sateen ropsutellessa ulkona,kiepsautin itseni tyynyn ympärille sänkyyn aamupalan kanssa. Se hetki ei kiire minneen,ihan paras tunne💓 Illalla rahjaan tyynyn sohvalle,kun telkkua katson tai kirjaa/lehtiä luen,mikä parasta etsiä hyvä asento ja kiepautus tyynyn sisälle. 

Kerrassaan huippu ostos,miksi en ole aikasemmin ostanut! 

 


Ihanaista alkuviikkoa sinulle ja rentouttavia hetkiä💓


9 kommenttia:

 1. Suosittelen sinullekkin 🤗 Itse olen nukkunut nyt paremmin,vaikka kipu välillä pitääkin hereillä,niin saan kyllä uudelleen unen päästä kiinni.

  VastaaPoista
 2. Ei ole tämmöistä pitkää tyynyä, mutta kummitädilläni on. Hän on kehunut kovasti tyynyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos suosituksista, täytyy varmaan kokeilla vielä tuotakin. Olen myös huono nukkuja ja kiepun yön aikana moneen kertaan ympäri kyljeltä toiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva,itselleni tästä on ollut paljon apua🤗
   Toivon sinullekkin hyviä yöunosia🥰

   Poista
 4. Ei ole itselläni, mutta olen kuullut (ja nähnyt), että hyötyä on. Monta kertaa olen itsekin miettinyt vartalotyynyn hankkimista, mutta toistaiseksi on jäänyt :) Mukavia elokuisia päiviä 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen miettinyt ja miettinyt aiemmin,kunnes sitten marssin kaupasta tuo pötkö kainalossa tyytyväisenä.🥰
   Kiitos samoin sinulle ihania elokuisia hetkiä💛

   Poista
 5. Ei ole vartalotyynyä. Miehelle ostaisin, mutta hän ei anna ostaa! Ei vissiin kehtaisi sitä käyttää! Näytän nämä kuvat hänelle!

  VastaaPoista