08/08/2021

Kirppari ja syys/ale ostoja.

 

Lomalla olo on ajanut minua ostoksille ja kirppareille. Ja varsinkin iltojen hämäryys on houkutellut ostamaan erillaisia valoja niin sisälle kuin uloskin. Ulkona ajastimella syttyvät lyhtyihin valot ja osaan  laitan illalla kynttilät palamaan. Kesä aika on ihanaa,mutta nautin syysajastakin. Hämärtyvät illat niissä on jotain omanlaista ihanuutta ja tunnelmaa💓

Ystävän kanssa ollessa shopping reissulla maakunnissa,ostoskoriini sujahti nämä ihanat valkoiset pallo-hapsu valot.  Paikallisella kirpparilla käyn viikottain ja viime reissun ostoina löytyi valkoisia sisustuskirjaimia. Kirppari päivittää fasebook sivuillaan reaaliajassa tavarat,niin kotoa voi jo alustavasti katsella mitä on tarjolla. 
Lulu ja Otto malleina yleensä useassa kuvassa. Ja yleensä,kun kuvia napsin ja jälkeenpäin niitä katson niin jommankumman korvat tai häntä ainakin pilkottaa kuvissa😂

Tämä hylly ihanuus löytyi myös viime kirppari kierroksella. Olen juuri halunnut valkoista pikku hyllyä,oli erittäin sopiva löytö ja paikkansa löysi heti. Sattui pöytä olemaan vielä kaikkine tavaroineen puoleen hintaa,niin tälle kaunokaiselle jäi hintaa vain neljä euroa.


Paikallisessa kaupassa oli kivasti kesä alessa sisutus tavaroita,niin grillikatokselle ostin kivan mallisen lasisen koristepullon ja siihen kivat simpukkaoksat koristeeksi. Katoksen villiviini köynnös on entisestään kasvanut,on kuin vihreä keidas kohta.


Myös kesällä ja nyt alesta olen ostanut näitä hapsutettuja tuotteita. Kaikissa on kivasti reunat hapsutettu ja antavat omanlaista näköä. Viime ostos grillikatoksen pöydälle pitkä pöytäliina. Altaan reunalla aurinkotuoleissa samanlaiset istuintyynyt.Leppoisan lupsakkaa alkavaa viikkoa 💛 ..täälläpäin alkuviikko kuunnellaan sateen ropinaa.


5 kommenttia:

 1. No hitsi, nyt tuli sellainen fiilis, että kynttilät esiin! Mulla on valot vielä varaston kätköissä, mutta voisi niitä tosiaan jo ajastimen kanssa ottaa käyttöön.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!.. Niin iski minullakin,kun illat hämärtyvät niin kyllä äkkiä lyhdyt ja valot löytävät meiltä paikkansa myös.
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekkin!

   Poista
 2. Kiitos🥰
  Itsekkin tykästyin noihin🤗

  VastaaPoista