11/08/2021

Kukka-asetelmista iloa pöydille!

 

 Tämän viikon ehdoton ykkös sisustus puuha oli kukka-asetelmien teko. Löysin sisältäni oman pienen floristin🌸Ja voin kertoa oli mielenkiintoisen mukavaa askaretta. Kaapin perukoilta löytyi juuri sopivasti kaksi tarkoitukseen täydellistä ruukkua. Ja vihreää kukkasientä olinkin aiemmin ostanut valmiiksi.

 Sen verran tästä puuhasta kipinän sain,että juhlapyhiksi ym.tulen tekemään. Ja omaksi iloksi,kun nämä lakastuvat niin uudet tilalle. Ulkopöydille voisin tehdä pihlajanmarjaoksita asetelmia. Ainakin sitä tarjontaa on nyt runsaasti tarjolla. Ja sisällekkin lisätä syys sommitteluun muutaman pihlajanmarjaoksan antamaan väriä.
Kukkasienen liotin hyvin ennen ruukkuihin laittamista. Ja kosteana onkin hyvä leikata sopivat palaset. Ja kukat saavat kosteutta sienestä pitkäksi aikaa.


Kirpparilta olen löytänyt valkoisen jalallisen ruukun ja ruskea sydän komistus on paikallisesta kaupasta.

Puutarhalta keräsin köynnöskukkina: Lankaköynnös,villiviini,kelloköynnös ja elämälankaa. Kukkakaupasta neilikoita,krysanteemia,vihreää oksaa muutama ja kolme kiekura koristeoksaa.

Iloa ja väriä loppuviikkoosi🌺

5 kommenttia:

 1. Kylläpä on kauniit astelmat sekä ruukut 🤍 Itse en ole saanut aikaiseksi asetelmia tehdä, vaikka niin aina haluaisin... Ehkä innostun taas. Mukavia kesäpäiviä 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌼,oli kyllä mukavaa puuhaa. Munkin on pitänyt useasti tehdä,ja nyt päätin löytää itsestäni sen sisäisen floristin😄
   Samoin sinulle ihania elokuisia hetkiä💛

   Poista
 2. Asetelmat on hienoja. Mullakin olis tota sientä...ei taida asetelmat syntyä 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Ei muuta,kun kaivat sienet esiin ja alat tekemään,onnistuu onnistuu älä huoli😊

   Poista