22/09/2024

Näin koti muuttuu tarpeen tullen

 Isoja tärkeitä viikonlopun siirtoja!

Joten näin koti muuttuu tarpeen tullen, kun siihen on aihetta. Ja tämä aihe olikin meille kaikille hyvin tärkeä. 

Perjantaina näyttäviä nopeita siirtoja tapahtui, kun meidän ihana kissanpentu tykkää älyttömästi räplätä ja pureskella viherkasvien lehtiä. Aiemmat kissat eivät ikinä välittäneet kasveista.

Joten olohuoneen peikonlehti ja kaksi muuta viherkasvia lähti pojan kotiin. Koska juurikin peikonlehti, vehkat ja kliiviat ovat myrkyllisiä. Tilalle hankin silkkilehtisen peikonlehden, joka hämäävästi näyttääkin aidolta ja on kissa ystävällinen vaihtoehto.  Toinen peikonlehti ja pari muuta kasvia pääsee somistamaan vuorostaan tyttären kotia. 

Kultaköynnöksen roikkuvat amppeleissa korkealla ja keittiöntasolle muutaman kasvin sijoitin jonne kissa ei pääse. 



Kuin myös olohuoneen lattiatasolle ostin viuhkamaisen tekokasvin ja Köpi innokkaana kokeilee miltä tuntuu leikkiä tämän kasvin lehdellä.
Niin nopeat on kissan liikkeet, että kuvakin sen mukainen. 


Tämä vehka on nyt myös kissaystävällinen versio. Kuin myös tasanteen silkkikasvit.
Tekokasvit ovat helppo ja kaunis tapa piristää kodin ilmettä lemmikki ja myös  allergiaperheitä ajatellen. 



 Verililjapuu on myös myrkyllinen, se sai siirron ystävälleni ja tilalle somisteeksi palmunlehti tekokasvi. Erilaisilla ruukuilla saa näköä lisää. Turvallisuus nyt lopulta tässäkin huoneessa kissalle taattu. 


Köpi on innokas telkkarin seuraaja, katsoimme yhdessä tänä aamuna Korkeansaari ohjelmaa. 
Kissa on tuonut kyllä niin iloa sen surun jälkeen, kun jouduimme Lulu kissasta luopumaan. Kyllä on itsekin juurtunut sohvalle katsomaan Köpin leikkihetkiä ja sylissä pitänyt tuota kullannuppua tuntitolkulla. 
Hän on kotiutunut viikossa erittäin hyvin. On leikkisä, syö hyvin, hiekkalaatikko käynnit sujuivat, yöt nukkuu hyvin, nauttii kiivetä sohvalle viltin alta, on mukava mönkiä makuhuoneen päiväpeiton alla ja leluilla on hauska leikkiä. 
    Olohuoneessa on pitkin poikin kissan leikkihiiriä, on taljalla vuorattu kori ym..
Juuri sellainen aktiivisen kissanpennun koti on nyt meillä kukkia myöten. 





Kissamaisen mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

💛

1 kommentti:

  1. Oi miten suloinen pikkuinen kissa. Onneksi siirsit kasvit pois. Nuo silkkikukat näyttävät todellakin aidoilta. Kauniita.

    VastaaPoista