19/09/2024

Syys muutoksia pienillä siirroilla ja nimiäiset

Pienillä siirroilla uutta ilmettä syksyyn.

 Syksy mikä ihana tekosyy sisustaa ja on inspiroivaa aikaa tehdä uutta. Pikkuinen karvakamu on tuonut iloa myös arkeen. 

 Niinhän siinä kävi, että nappasin ison ruukun kainalooni ja kiikutin verililjapuun tämän huoneen ikkunan äärelle. Olohuoneessa ei ylettynyt saamaan valoa ikkunasta tarpeeksi.  Jos valo edes auttaisi , että kasvin kauniit lehdet pysyisivät vihreänä. Olohuoneessa kellertyi muutama lehti. Ja ei tule Köpillä into leikkiä kasvin lehdillä. Hän sai siis nimekseen Köpi. 

 Tietenkin pieniä siirtoja piti tehdä, että valon saanti kasville onnistuu kyseisessä tilassa.  Huoneen toiselta seinältä musta tuunaamani arkkupöytä kasvin alle. Kiikkutuoli siirtyi toiselle seinälle. 

Verililjapuu on kookas näyttävä kasvi joka pitää sumuttamisesta, valosta ja sopivasta kosteudesta. Katsotaan miten nyt käy, onko ensi keväänä tästä komeudesta jäljellä mitään? Tähän huoneeseen se nyt jää halusi tai ei!




Yläkerran päätyhuone on talon korkein huone. Valoisa inspiroiva tila, jossa on mielekäs vaihtaa sisutusta. Huone elää, niin kuin koko talokin oman fiiliksen mukaan eikä minkään muoti villityksien virrassa. Täällä on hyvä käpertyä sohvien hellään huomaan lukemaan lehtiä ja kirjaa. Korostaa iltojen hämäryyttä valoilla. Luovat hulluudet ja hetkelliset innostukset ovat parhaita. 

Verhoihin pientä uutta ilmettä. Kiepauttaen keskimmäisen verhon tangon päälle roikkumaan.



Rakas lutuna Köpi on kotiutunut muutamassa päivässä hyvin.  Kaikki on vielä jännää ja uutta, mutta päivä päivältä tutustuu enemmän. 


Syyshetkiä loppuviikkoosi!

💛

2 kommenttia:

  1. Löysitkin verililjapuulle hyvän ja valoisan paikan ikkunan edestä.
    Voi miten söpö Köpi ja varmasti omalta osaltaan lohduttaa suuresti ikävää kun, jouduit luopumaan Lulu kissasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ paras lääke ikävään oli tosiaan hankkia uusi kisu.
      Hänen kanssaan nyt päivä päivältä tutustutaan enemmän.
      Nyt toivon että tuo verilinjapuu viihtyy tuossa paikassa ja ensi
      keväällä olisi vielä ilo silmälle🌸

      Poista