28/09/2024

Kun saa itse valita, mitä valkkasinkaan?

 Kun pääsee valitsemaan itselle tärkeitä juttuja, niin mitä valkkasinkaan?

Lahjakortti on mielekäs ja lämmin ajatus lahjaksi. Sain ystävältäni Tokmannin lahjakortin ja miten olikaan kutkuttava lähteä kauppaan ostoksille.

 Niinhän siinä yllätys kävi, että askeleeni johtivat sisustuspuolelle. Ja lumouduin täysin pehmoiseen lämpöiseen torkkupeittoon. Kaunis kuviointi antaa tyylikästä pehmeyttä sisustukseen ja lämmittää syksyllä/talvella. Nautin yleensäkin kiepahtaa sohvalla viltin mutkaan oli mikä vuodenaika tahansa. 

Toinen ihanuus kohtasi minut kaupassa. Olen aina halunnut Bonsaipuun. Ja kissanpentu kotiin keinotekoinen versio onkin oiva valinta. Kaunis ruukku  kivisomisteineen ja koristekasvin vihreys antaa kivasti vihreyttä kotiin näinkin. 

Ostoskärryyn samalla kertyi tarvitsemat kosmetiikkatuotteet. Tokmannin valikoimasta löytyykin monipuolisesti kaikkea joka lähtöön. (ei kaupallista mainontaa) 

Kiitos ihana ystävä💗

Ja leikkokukat ovat ilo silmälle syksyllä, kun puutarhan kukista on jäljellä enää kesän muisto. Kesällä teinkin viimeksi täytekakun. Tällä kertaa sydämenmuotoisten koristerakeiden, marsipaaniruusujen ja viinirypäleiden koristelemana. 

Ja Köpistä on saanut oikein innokkaan sisutus apulaisen, hän on menossa mukana joka puuhassa. 





" Elämä on tarkoitettu elettäväksi, juhlat juhlittavaksi niin, että ne jättävät jäljen sydämeen "

Syyskuun lopun terveisin.

🍂🍁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti