10/01/2024

ENNEN ja NYT - Vaalean kaipuu jatkuu!

-  Alkuvuosi ja uudet tuulahdukset -

Silloin kun ideat iskevät, on ryhdyttävä hommiin. Olen kuin muuttolintu, maisemat vaihtuvat kotona sisustuksen merkeissä. Talviaika on saanut vaalean kaipuun ja tämäkin projekti maksoi nolla euroa, koska kaikki tarvittavat löytyivät kotoa muista huoneista. Ei aina tarvitse ostaa uutta, eräänlaista kierrätystä tämäkin! 

Ruskean kukkatornin tilalle siirsin rapputasanteella olevan siromman valkoisen. Jukkapalmu löysi samalla uuden paikan, vihreys piristää ja luo kodikkuutta. Vanhakello seinältä huoneen valkoiselle tasolle, tilalle tuli  lipasto ja peili, pitkät pallovalot niiden syleilyyn.  Valkoiselle hyllylle norsut somisteena. Tikkaat ja kranssin rottinkitaulun tilalle.  Sisustus heinät vaihtuivat toisesta huoneesta vaaleanvärisiin. Puuvillavarret  vaasiin pöydälle. Taikinatiinu löysi uuden paikan. Valkoinen lattiavalaisin sopii värillään, samoin tyynyt, taljat rottinkituoleilla ja sohvilla. Myöskin kaikki huoneesta siirretyt tavarat/esineet löysivät uuden paikan meiltä. 

Juuri niitä hyvän mielen kierrätys sisutuspuuhia. Omaan silmään muutos on valoisampi ja pirteä. Miten saakin loppujen lopuksi pienillä siirroilla, aivan uutta näköä. Tumma seinä sai mukavaa vastapainoa valkoisesta. Alkuvuoden tuulakset pitävät jatkossa yllään valoisuutta, ja viherkasvien eloa ja vihreyttä. 

NYT


ENNENUlkoilu tuulahduksista nauttien myös lenkkeilyn parissa pakkasten lauhtuessa. Harmillista luinkin, että pakkaset ehkä palaavat. Mukavia hetkiä viikkoosi!


💙


8 kommenttia:

 1. On taas kaunista, mutta ainahan teillä on! Ihana tuo viimeinen kuva! Tekisi mieli päästä kävelemään tuonne! Täällä on loskaa ja märkää. Onneksi ei ole pakko mennä tänään ulos. Huomenna on, kun pitää lähteä Litukkaan 'tankkausreissulle'.
  Mieluisaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta! Täällä on kerrassaan lumiset maastot, pujahdin sinunkin edestä tuolta lumipolulta äsken, just lenkiltä tulin. Nyt täytyy nauttia leudoista ilmoista täällä, kun luvattu taas kovia pakkasia.
   Voi siellä ihan loskaa, nauti tänään sisäpäivästäsi!
   Kiitti, alkuvuoden sisustus/siivoilut täällä vauhdissa. Nyt keitän kyllä kahvit ja olen hetken aivan nauttien olostani.
   Lupsakkaa päivää sinnekkin!

   Poista
 2. Nättiä on 🙂 Nuo norsut ovat erityisen sympaattiset.
  Hieno talvikuva, en ole itse saanut aikaiseksi ottaa lumikuvia,
  mutta ihailen blogikavereitten kuvia. Meillä onkin nyt plusasteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! Valkoiset norsut ovatkin oikein somat.
   Täällä pakkasta -8 ja aurinko paistaa, kaunis ilma!
   Aurinko saa ajatukset kevääseen.
   Mukavaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 3. Kivalta näyttää. Nyt kevättä kohden mentäessä on piristävää vaihtaa hieman vaaleampia värisävyjä esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruunuvuokko, juuri niin vaaleus ja aurinko ovat ne alkuvuoden ilot
   kohti kevättä!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää meillä on kotona niin raskaat tammikalusteet alhaalla ruokahuoneessa että niitä ei kyllä siirrellä ja keittiössä ei ole kuin pöytä . Yläkerran olohuoneeseen tulee muutosta pian. Mutta seinät on täällä kotona rikkinäiset ei paljon veivailla huoneista toiseen . Mutta tektiileillä saa jo paljon aikaiseksi.
  Onko tuo tumma seinä mitä materiaalia? se on upea . Noista vihreistä heinistä minä pidän .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meillä olohuoneessa kahdella seinällä ikkunat, sitten avonainen seinä yksi, takka yhdellä seinällä, niin huonekalut jököttää melkein niillä paikoilla mihin on istutettu. Tuon huoneen tumma puuseinän halusin jättää, se löytyi tapettien/pintopahvien alta, on lautaseinä. Jotenkin siitä huokuu talon tarina.
   Niinpä tekstiileillä saa iloa silmään paljon vuodenaikojen mukaan.
   Mukavaa viikonloppua ja talvisia hetkiä. Täällä sataa lunta lisää.

   Poista