25/01/2024

Tämän vuoden ensimmäiset kirpparilöydöt

 Nyt pyörähti käyntiin vuoden ensimmäinen kirpparikierros.

 Niin kuin viime syksynäkin jo päätin tehdessäni ison kodin turhien esineiden poiston kierrättäen eteenpäin ja nyt tammikuussa jatkoin kierrättämistä onnistuneesti eteenpäin. Niin en myöskään hanki mitään turhaa tilalle. Tietenkin värit kotona vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, sen mukaisia ostoja tulee tehtyä, mutta ei mitään turhia sellaisia.  Muutenkin kiva kierrellä kirppareilla ajan kanssa katsellen ja välillä saaden hyviä ideoitakin. Löytäen vaikka tarpeellista, jonka voi maalata oman mielen mukaiseksi. 

Pidän taljoista ja mukaani tarttui yksi, jonka sijoitin tämän huoneen lattialle. Meillä ei ole alakerrassa isoja mattoja. Siivous on mielestäni innoittavampaa, kun tielläni ei ole siirrettäviä esteitä. Sopivat niin lattialle kuin sohvan päällekin. 

Alkuvuosi on myös leikkokukkien aikaa ja kaipasin kapeaa ylöspäin levenevää kukkavaasia. Itsellä on kapea yhden kukan vaasi, mutta halusin hiukan siitä isomman. Löysinkin juuri sellaisen mitä olin ajatellut. Yllätys täytyihän kukkakaupan kautta käydä kokeeksi muutamat valkoiset neilikat siihen hakemassa. Tämä onkin hyvä vaasi, ei tarvitse ostaa kuin muutama leikkokukka. Tällä kertaa valitsin avonaisempia, ovat näyttävämpiä pienenä kimppuna. 

Kirpparilla oli aivan ihana pörröinen huopa, se jäi odottamaan seuraavaa ostajaa, koska vilttejä/huopia meidän huushollissa tuntuu olevan omiksi ja muidenkin tarpeiksi. Oli myös kauniita lyhtyjä, mutta nekin saivat jäädä hyllylle odottamaan onneaan. Niiden aika itselläni on sitten syksyllä.
- Hyvien löytöjen loppuviikkoa sinullekin -


10 kommenttia:

 1. Kivat löydöt! Pitäisi vissiin kunnostautua vihdoinkin ja laittaa rompetta myyntiin. Sen päivän, kun näkis... Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mää joo sain syksyllä oikein super vimman ja jatkui vielä nyt tammikuussa.
   Sinne meni tarpeeton kierrätyksen merkeissä uusille omistajille.
   Kyllä se innostus iskee sullekin, kun siltä tuntuu.
   Samoin mukavaa päivää!

   Poista
 2. Tosi kauniisti sopivat valkoiset neilikat tuohon maljakkoon. Hyvä että maltoit jättää tuon pörröisen huovan kirpparille odottamaan jotakuta joka tarvitsee sitä sinua enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🌸 nyt iski leikkokukkien aika.
   Haluan vielä tulppaani maljakon.
   Juu pörröhuopa jäi odottamaan onneaan kirpparille.
   Sen verran monta pörröhuopaa meiltä löytyykin jo😂

   Poista
 3. Oho - minä ennätin ennen sinua kirpparille, tai Konttiin... se on suosikkini nykyään.
  Minusta tuntuu, että Sinulla/Siellä päin on paljon parempia kirppareita - en ole koskaan taljoja/vilttejä/huopia nänyt kirpparilla... vai eikö ne osu silmiin... mietin tosiaan Sinun ja MInun silmien väristä näköerottelua... mun katseet on astioihin, peleihin, koruihin ja jumppatoppeihin.. ei kai niissä hyllyissä voi taljoja ollakaan... Hih!!
  Idyllisen kaunista on kyllä teillä! Ilakoivaa viikonloppua toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Se on kyllä niin totta kaikilla katsee kirppareilla/kaupoilla
   keskittyy omiin mielenkiinnon kohteisiin.
   Tai juuri niihin mitä olet etsimässä.
   Sellaiset ne ihmis silmät on😂
   Samoin viikonloppu terkkuset sinnekkin!

   Poista
 4. Suloista ja pehmeän näköistä. Kauniita taljoja ja ihanaa valkoista kauneutta neilikoita myöten.
  Minäkin löysin kirpparilta taljan. Se on oranssin keltainen ja Mimosa ompelee siitä osan rooliasuunsa kun hän menee Heroes Comic Con Finland-tapahtumaan. Olin niin onnellinen, että meinasin huutaa ilosta. Keltaista taljaa kun ei löydy mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Waude huikee löytö sinulla, juuri tarpeellinen.
   Ja Mimosa saa tarpeellisen osan rooliasuunsa.
   Hieno juttu❤️

   Poista
 5. Kauniin muotoinen kukkaruukku, jossa muutamakin kukka pääsee oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri sopiva löyty muutamalle leikkokukalle🌸

   Poista