17/01/2023

Mökki kohteena Himos

 Arjen hemmottelu iloja😊

Pienetkin irtiotot arjesta tekevät mukavaa vaihtelua. Tämän kertainen kohde on Jämsän Himos. Onko sinulle tuttu paikka?  ( ei kaupallista mainontaa )

Himos on tullut varmasti monelle tutuksi etenkin talvimatkailukohteena. Monipuoliset rinteet, viihtyisät palvelut ja useat vuokramökki vaihtoehdot ovat tehneet kohteesta suositun.  Mökkimajoitus tarjoaa mukavan yöpymisen laskettelurinteiden läheisyydessä.  Lapsiperheitä unohtamatta tarjolla on monenmoista mäenlaskua perheen pienemmille ja puuhastelua. 

 Kesäaikaan toimii monien tapahtumien ja festivaalien alueena. Lisäksi upeat pyöräily maastot ja luonnossa liikkumis mahdollisuudet. 

Vuokrasin kivan viihtyisän mökin Himos palveluiden läheisyydestä ja perhepiirin nuorimman kanssa saimme viettää mukavan arkiloman. Vaikka keli sattuikin vesisateinen, mutta otimme rennosti loman kannalta.

Mökin tunnelmaa antoi takka ja illalla saunan lämmöstä nauttien yöunetkin maistuivat hyvin. Keittiössä sai kokkailla ja ikkunasta ihastella maisemia. Ulkoporeallas käytössä lisämaksusta teranssilla.

Tänne jälkemme johtavat uudelleen😊Lupsakkaa viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Vesisateesta viis, loma on aina loma. Oi, takkatulen äärellä hyggeilyä ja saunan löylyissä rentoutumista. Teillä on ollut ihan mahtava irtiotto arjesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se irtiotto arjesta on kaiken parasta❤️
   Nautitaan arjen iloista!

   Poista
 2. Kiitos samoin mukavaa alkavaa viikkoa🤗
  Himos oli mukava tuttavuus itsellekkin,en aiemmin ollut käynyt.

  VastaaPoista
 3. Oih - vuosia sitten tuttu paikka. Turusta tehtiin sinne päivänkin bussireisuja... siis nuorisomme käytti niitä; ehkä niitä tehdään vieläkin. Muutaman kerran koko perheen voimin asuntoautolla - kohtuullisen ajomatkan päässä. Se on kiva paikka ajaa myös ohi - kun rinteet näkyy tielle - upeat valaistukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva teillekkin tuttu paikka🫠
   On kyllä monipuolinen,siisti ja kiva paikka.
   Rinteet ovat kuin taideteos valoineen.

   Poista