18/01/2023

Mukavaa vaihtelua helposti!

Varjostimet -

Lampunvarjostin on loistava tapa antaa vanhalle lampunjalalle uuden ilmeen ja vaikka saada rikkoutunut lamppu uudelleen käyttöön. Kierrätystä parhaimmillaan!  Varjostimia vaihtamalla saa kivan uuden ilmeen oman tyylin mukaisesti. Kauppojen valikoimassa on runsas valikoima edullisia erivärisiä ja kuosisia. 

Makuhuoneen yöpöydälle hankin harmaan värisen varjostimen. Huoneeseen sopisi myös musta ja valkoinenkin. Harmaa huopakin sujahti ostoskärryyn alehyllyltä. 

Aiemmin toiminut myös ilman varjostintakin hyvin pelkistettyyn tyyliin  yöpöydällä. 


Viimevuonna entisessä makuhuoneen tyylissä pihakirpparilta ostama lamppu somisti alkuperäisellä varjostimella. Pienellä hankinnalla saa helposti kodin sisustukseen sopivaksi, niin ei aina kannata hankkia koko lamppua uutta. 


Idea rikasta viikkoa sinulle!


15 kommenttia:

 1. Erilaisten ja eriväristen varjostimien avulla saa monenlaisia tunnelmia aikaan. Lasivarjostin tuo tähän vuodenaikaan lämmintä keltaista tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ihana luoda helposti tunnelmaa. Ja todentotta lasi tuo sen lämminhenkisen fiiliksen💛

   Poista
 2. Etenkin juuri pöytälampuilla ja jalkalampuilla saa mukavaa tunnelmaa ja epäsuoraa valoa mihin sitä kaipaa . Meilläkin on täällä alhaalla ruokahuoneessa missä on myös pieni sohvanurkkaus kaksikin pöytälamppua ja ylhäällä olohuoneessa yksi pöytä ja yksi jalallinen käsityövalo mikä on myös välillä mökillä tarpeiden mukaan . Syksyllä kun ollaan vielä mökillä yötä ja teen silloin jo käsitöitä se on siellä .Mökillä on myös kaksi pöytälamppua käytössä , kaksi jalkalamppua ja yksi pöytälamppu odottaa sijoittamista. Minulla on täällä kotona ne kaksi alhaalla olevat päällä aina joka päivä kun täällä ollaan ja niinkauan kuin valo näyttää ja alhaalla yleensä oleskellaan . Nytkin tätä kirjoittaessa katselen niitä . Kuten kirjoitit yhdellä lampullakin saa monta ilmettä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä/jalkalampuilla saa kodikkuutta ja tunnelmaa.
   Haalin kyllä vielä yhdelle tasolle vaikka kirpparilta yhden, jos löytyy sopiva.
   Lukulamppuja meillä onkin jalallisia aulahuoneessa. Neki palavat isojen valojen sijaan huoneessa.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle🫠

   Poista
 3. Kaunista jälleen! Saisinpa joskus istahtaa teidän huusholliin ihailemaan kaikkea paikan päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle💛 Minulla sellainen talvi sisustus tuulahdus menossa ja odotan niin kevättä, että jotain pirteää on kotiin saatava. Osaksi meillä remontti menossa,et ikinä usko kuinka odotan sen valmistumista.
   Minä taas ihastelen sinun upeita Espanjan maastojasi,on teillä kyllä upea reissu🫠

   Poista
 4. Harvoin käytän kattolamppuja ja esimerkiksi olohuoneessa on kolme pienempää lamppua, joista kahta käytän eniten. Varjostimien vaihdolla muuttaa paljon ilmettä.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kattolamput saavat minun osaltani huilailla. Kaikki pikku valot luovat omanlaisen tunnelmansa. Täytyypä kirpparilta haalia vielä yksi pöytälamppu lisää.
   Lupsakkaa loppuviikkoa myös sinne🫠

   Poista
 5. Ihana tunnelma 💛

  Meillä on yksi pöytävalaisin jossa on mitä kaunein jalka mutta romuksi kulunut varjostin. Nyt kyllä alan sinun postauksesi innoittamana etsiä uutta varjostinta 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva sinunkin lamppu kaunotar saa uuden elämän😍
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 6. No WAU!
  Piti ihan trollata useamman kerran ylös ja alas... että kyllä tosiaan on sama lampun jalka...
  alkoi pikkuisen kutkuttaa, että josko meidä yöpöydän lamput saisikin uudet varjostimet... hmm. mutta mistä löytäisin sellaiset mitkä haluaisin, kun en tiedä vielä mitkä haluan, heh... tämä jää nyt muhimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi juku innolla odotan löydätkö sopivat🥰
   Kätsysti pikku muutoksella saa helposti eri näköä.

   Poista