25/01/2023

Kranssit seinälle ja peilit pöydille

 Rottinkikranssi käpy somistein on luonnonmateriaalin tuoma tuulahdus huoneen puuseinälle. Käpysiä keräsin kesällä jemmaan ja alesta ostin kranssipohjia eri tarkoituksiin. Kranssithan ovat ajattomia seinäkoristeita, kauniita myös pöydälle, oveen jne. 

Kierrätyksen iloja ja vanhojen tavaroiden uusio käyttöä!

Jatkojalostin seinällä olevat peilitaulut tarjottimeksi led-kynttilöille ja kukka karhupurkille.  Peilithän ovat näyttäviä ja heijastavat valoa kauniisti. Kätevä aamukahvi kupposen aluseksi ja moneen muuhunkin tarkoitukseen. 

Lulu kissan lempi paikka huoneesta löytyy karvaviltin päältä. Kyllä kelpaa pehmoisen päällä nukkua. Mukavia puuhia viikkoosi!


8 kommenttia:

 1. Nättiä! Minulla on pienellä olohuoneen pöydällä 40 x 40 cm peilipala, jonka päällä on kolme kynttiläkippoa. Kivasti heijastaa! Yritin ottaa kuvan, mutta ei se siltä näyttänyt, kuin oikeasti. Sinun kuvat ovat aina niin kauniita ja taidokkaasti otettuja! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️
   Palapeili onkin kiva idea...kiitos! Täytyypä kirpparilta katsella löytyykö,
   sillehän keksii vaikka mitä käyttöä.
   Mukavaa loppuviikkoa, niin se tämäkin viikko kohta mennyt
   ja helmikuu silmissä siintää.

   Poista
  2. Kiitos!
   Tuokin on sellaisesta seinälle laitettavasta, koska siinä on kuvio. Voi olla, että ne palat olivat joskus olohuoneeni seinässä, muistelisin. Onkohan ne loput palat jossain..? Huomenta! ;)

   Poista
 2. Minäkin olen ostanut kranssin pohjia kun olen edullisesti löytänyt tulevaa käyttöä varten . Nyt vaan on ollut jotenkin niin olemattoman vetelä olo . Tulppaanisi on kauniita itse en ole niitäkään saanut hankittua . Palapeiliä löytyy minultakin jemmasta tai niiden paloja . Laitan joskus niitä pöydälle jonoon ja jotain siihen päälle .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ peileillä saa mukavaa avaruutta.
   Tiedän niin tuon tunteen,välillä on virtaa ja välillä ei.
   Kaikkea hyvää loppuviikkoosi!

   Poista
 3. Kaunista ja ihana idea tuollainen peilitarjotin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ juuri sitä kierrätystä, esineiden uusio käyttöä.
   Peilit seinältä pöydille.

   Poista