18/04/2022

Trendikäs peikonlehti kuosi

 

Trendikäs peikonlehti kuosi on haukannut minusta palasen. Ihanuus alkoi alkuvuodesta ostaessani ison peikonlehden,joka ilahduttaa jatkuvasti uusilla upeilla lehdillään. Ja aiemmin ostamani koriste peikonlehti oksakin tuo kivan ilmeen sisustukseen.

 ( ei kaupallista mainontaa)  Ystävä vinkkasi minulle,että Tokmannin valikoimaan on tullut peikonlehti tabletit hintaa 2.99 euroa/kpl.  Kyllähän ne piti rientää heti ostamaan.  

                   - Kotikulta tableteissa on valittavana vihreä ja nämä ostamani naturel väri.       Ovat kaunis yksityiskohta kattaukseen ja helpot pyyhkäistä kostealla liinalla. Kooltaan  29 x 45 cm. 

Ja yllätys minä joka haalin aina teemaan sopivat servetit "vihreät lehdet" olivat sopiva valinta naturel värisille tableteille. Pikku asioilla saa kattaukseen kivan näyttävän lisän.

Kodin monelaiseen sisustukseen peikonlehti kuosi on kiva piristys.  Seuraava aiheeseen sopiva ostos onkin yhteen huoneeseen ikkunalle pitkät verhot ja tyynyt sohvalle.


 


Pääsiäisenä on aurinko hellinyt meitä ja hiukan sulattanut lumiakin.
Nautitaan kevään tulosta ja ulkoillaan💛
Aurinkoa ja kevättä viikkoosi💚

- Päivi -

 


6 kommenttia:

 1. Kivat peikonlehti tapletit. Tällaisilla saa mukavasti kattaukseen piristystä. Minä olen aina panostanut tähän kattaukseen ja mikä sen mukavampaa kun syödessä on muutakin ihanaa kun ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tabletit on niin loisto löytö,kun oli aiemmin kirjoituksissamme maininta niistä peikonlehdistä kattauksessa. Kiitos siitä se innostus lähti😍

   Poista
 2. Peikonlehti on kaunis niin kasvina kuin tablettinakin.
  Aurinkoista kevätviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,olen niin hullaantunut tähän peikonlehti teemaan💚
   Sinulle myös auringon täyttämää kevät viikkoa!

   Poista