05/04/2022

Pöytä hankinta rottinkituolien seuraksi!

 

Keväiset ilmat löivät takapakkia,että näillä ilmoilla sisäpuuhat innoittavat enemmän kuin ulkona puuhastelu. 

Tämän kyseisen huoneen pääty puolta järkkäilin ja hankin pienen sopivan kokoisen pöydän rottinkituolien kaveriksi.  Pidän rottinkituoleista,mielestäni ne sopivat jokaisen kodin sisustukseen. Niissä on hyvä istua ja tuovat yksilöllisen ilmeen. Tuolien kaveriksi en paikallisesta kaupasta löytänyt rottinkipöytää,mutta puujaloilla oleva valkoinen pöytä sointuu tuolien kanssa hyvin. Kirppari kierros ei tuottanut tuloksia pöydän hankinnassa.  Löysin aiemmin rottinkisen lehtitelineen roskalavaryhmästä.Valkoiselle pöydälle sopikin tyttäreltä lahjaksi saama kaunis tulppaanituikku. Aiheeltaan sopiva kevääseen.

Valkoinen ystävältä saatu sydänlyhty on yksi lemppis lyhtyni,se saa loistaa meillä  joka vuodenaikana💓Täälläkin huoneessa on samanlainen takkalyhty kuin aitassa. Eräänlainen tunnelman luoja tämäkin. Ei tule aitoa takkatulta enään niin useasti kevään myötä ihasteltua,niin lyhty hyvä on tuuraaja. 

Kukka aiheiset tyynyt somistavat rottinkituoleja keväisesti taljojen kanssa 🌸 Pidän keväisin/kesäisin erillaisista kukkakuoseista.

 Kuin myös ruusuiset päiväkahvit nauttien ruusumukista ja  ihmettelemään lumisadetta,joka tuntuu jo ihan uskomattomalta!

Ruusuisia ajatuksia sinulle🌹
- Päivi -

 

7 kommenttia:

 1. Lyhdyt ovat meilläkin vielä esillä. Ulkona niitä tänään kaivoin lumesta, kun oli terassille tupruttanut paljon lunta. Täällä on ollut semmoista lumen tuloa, että ei uskoisi kevään olevan jo näin pitkällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saavat täälläkin lyhdyt loistaa. Meinaa niin älysti on lunta ja lisää tulee🤦‍♀️..tätä ei usko enää todeksi!

   Poista
 2. Söpö pikkupöytä. Meilläkin on ollut muutamia pöytähankinta lähiaikoina, mutta en ole jaksanut niistä blogiini nyt raapustella. Ehkä taas jossain vaiheessa syntyy tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰 mööpeli ostot piristävät aina ja pikku muutokset.
   Kiva laita sinäkin kuvia sinun pöytä hankinnoistasi🤗

   Poista
 3. Kiitti🥰 kyllä saakin ajatella ruusuisia ajatuksia tämän takatalven keskellä🤦‍♀️

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että jaksat sisustella! Minulla on ollut pitkän aikaa sama jämähtänyt sisustus, enkä ole saanut vaihdetuksi vielä sohvaan ja nojatuoleihin keväisempiä päällisiä, vaikka jo helmikuussa sitä suunnittelin. Mutta on kiva katsoa toisten piristäviä sisustusjuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle🥰
   Nämä minun ideat lähtevät välillä ihan lapasesta.
   Ja kevät on varsinkin sisustuksessa innoituksen aikaa.
   Nyt vaan,kun tämä valtaisa lumi määrä sulaisi niin pääsisi innostumaan uloskin.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle❤

   Poista