20/04/2022

Muuttumisleikki kalkkimaalilla!

 

Kalkkimaalaus mikä ihana ja helppo muuttumisleikki joka kohteeseen. 
Kasvihuonetta siivotessani,löysin muutaman  ruukkukorin kukille, jotka olivat niin kuluneen ja tummuneen näköiset. Tiesin niille heti käyttötarkoituksen,mutta sitä ennen saivat kalkkimaalauksen päälleen.  Sipasu valkoista ja tulivat taas kuin uudet. 
 
Miten tulikin niin keväinen fiilis,kauppoihin on saapuneet orvokit. Ihan oli pakko käydä myös ostamassa ja sijoittelin kaunokaisia kuistille myös maalattuun kukkakoriin. Aurinko on hellinyt lämmöllään💛
Ihana kevät!
Löysin myös ruman vanhan korin,joka todellakin tarvitsi pienen ehostuksen. Ja sen se saikin valkoista pintaan,niin pääsee verannan puolelle lehtikoriksi.
Kierrätystä taasen käyttäen!
 Pääsiäisviikolla tehdyt munankuoretkin pääsivät kevääksi vielä esille. Kyseisestä tuli heinäkasville koristeruukku.Vihreät puiden oksien silmut ovat niin kevään voimaannutta ilo💚Auringonsäteitä loppuviikkoosi!

- Päivi -

 

8 kommenttia:

 1. Kauniita tuunauksia jälleen! Kalkkimaalaus on kyllä ihanan helppoa ja nopeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Kierrätys on niin hyödyllistä ja pikku vaivalla vanha juttu uuteen uskoon!

   Poista
 2. Ihania tuunauksia ja kauniita pääsiäiskuvia <3 Kalkkimaalilla saa tosi kivan näköisiä tuunailuja. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 minä olenkin kyllä kalkkimaalin suur kuluttaja😂
   Helppoa maalata ja ei erityisemmin pohja töitäkään tarvitse tehdä.
   Aurinkoa sinunkin viikkoosi💛

   Poista
 3. Aurinkoista loppuviikkoa Sinulle ♡ ihanan kauniita kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Sinulle myös aurinkoa loppuviikkoosi!

   Poista
 4. Merkillisen hyvin tuo kalkkimaali toimii korissakin! Ehkä kesän tullen minäkin innostun taas jotain maalailemaan ulkosalla.
  Tuo munankuorijuttu oli aivan mainio! Ihmeellistä, että tuollainen kuori voi kestää kasassa ja on noin kauniskin! Ehkä tuollaisella tyylillä voisi tehdä jotain muitakin asioita/ koristeita?
  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä lukeen niin merkillisiä asioita ihmiset kalkkimaalilla maalaa matoista lähtien. Erittäin monipuolinen maali vaikka mihin tarkoitukseen.
   Kyllä minäkin mietin,kun tuota munankuori juttua aloin tekemään,että miten ihmeessä se pysyy kuosissa. Mutta yllätys siitähän tuli kestävä.
   Kiitos sinulle myös aurinkoista viikonloppua💛

   Poista