28/04/2022

Kiva ale ostos!

 

( ei kaupallista mainontaa)

Paikallisessa Tokmannilla oli ale myynnissä aivan ihana paperinarulyhty 7 euron hintaan. Tyylikäs paperinarusta valmistettu Kotikulta lyhty sopii erillaisiin tarkoituksiin. Päällä on kantoremmi ja sisäpuolella lasinen alusta kynttilää varten. 

 Kaunis aseteltuna kuivakukan oksia ja perinteisesti kynttilän kera. Itse aluksi meinasin lyhdyn vielä grillikatokselle,mutta värinsä puolesta kuuluikin tähän huoneeseen. Sisälle laitoin ajastimella olevan led-kynttilän ja välillä vaihdellen kuivakukkaoksa somistein. Lämpöä ja kevään intoa täynnä oleva Lulu kissa nauttii myös sisällä sohvalla ikkunasta tulvivasta auringonvalosta. Tassu vain silmien eteen,ettei liikaa häikäise
Ystävältä sain monta viikkoa sitten ihanan neilikkakimpun. Vaasissa loistivat  pitkään ja saivat lisäaikaa nyt lasikulhossa ilman varsia🌺Aurinkoista huhtikuun loppua💛

- Päivi -


9 kommenttia:

 1. Minäkin pidän noista narulyhdyistä. Jopas on Lululla asennot. En muuten ikinä muista, että teilläkin on kissa. Vai oliko se niin, että kaksi? En muista sitäkään. Kiva idea nuo varrettomat neilikat vedessä - kestääkö ne noin kuinka pitkään?
  Aurinkoa ja vapun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän rakas 20 v Otto kissa siirtyi alkuvuodesta kissojen
   taivaaseen❤
   Lulu nyt viihdyttää meitä ja nauttii kevään tulosta.
   On kyllä ollut kerrassaan kestävät neilikat,nyt jatkavat varrettomina. Aikasemmin kestivät toista viikkoa ,kun laitoin...mutta vettä vaihdoin välillä.
   Aurinkoa päivääsi💛

   Poista
 2. Lulu nauttii elämästä :) Saattaa käydä pian kaivelemassa tuota ruusumaljaa :)
  Onneksi selvisi, että laitoit led -kynttilän! Aloin jo vähän huolestua.. Lyhty on erikoinen/ erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lulu ottaa kyllä kaiken irti lekottelustaan.
   Olenkin ihmetellyt Lulu on jättänyt kaikki kukat rauhaan,eikä ole edes
   vettä käynyt hörppimässä neilikka vaasista😂
   Juu ehdottomasti sisällä Led-kynttilä. Oikeat silloin vaan jos ovat silmieni alla ja lähellä ei ole mitää herkästi syttyvää.

   Poista
 3. Kivan ale ostoksen olet tehnyt. Lyhdyt on kyllä ihan minunkin juttuni. Kisulla on kyllä todella taitavat asennot. Me lähdemme myös mökille vappua viettämään. Laitetaan terassille takkatulen ja nautitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus voin niin sieluni silmin nähdä sitä tunnelmaa
   teidän teranssilla❤
   Ihanaa vappua ja nauttikaa mökkeilystä!

   Poista
 4. Kiitos samoin sinulle myös💛

  VastaaPoista
 5. Ihana löytö. Suloinen Lulu kissa. Hyvää vappua sinulle!

  VastaaPoista