26/04/2022

Grillikatos monipuolinen oleskelupaikka

 

Mikä ihana fiilis onkaan sisustella jatkuvasti jotain uutta ulkotiloissa. Aurinko antaa niin ihmeellistä intoa ja voimaa.  Kevät on aikaa itsellä,kun olisin " vasikka, joka pääsee ensi laitumille " 

Onhan täällä vielä lunta,mutta aurinko on paistellut kiitettävästi sulatten aika hyvin jo kinoksia.  Grillikatos on kevään, kesän ja syksyn ehdoton oleskelu paikka ja ruokailuhetkien kohde.  Ja mikä onkaan kiepsauttaa itsensä huovan ympärille ja pitää ihana ulko hygge lukuhetki. Kuistilta katokselle pääsee patiota myöten vaikka sukkasillaan.

Sisustin katoksen valmiiksi kevääseen ja olemme nytkin jo ruokailleet täällä aurinkoisina päivinä savustaen kalaa. Grillissä lihat ja makkarat tirisseet. Syömme viikottain kalaa ja useamman kerran talvellakin katoksen alla sähkösavustimella savustaneet lohia ja lihaa. Toinen savustuspönttö on grillin yhteydessä,jota käytämme kesäisin enemmän.
Katoksen sisustus täydentyy tyynyillä,huovilla,taljoilla,kalusteilla (kulma mallinen sohva ja pöytä tehty kuormalavoista)  Todella vanha laatikko,lyhty ja tonkat sopivat katoksen ilmeeseen. Haalin kukkia lisää ilmojen pysyvästi lämmetessä,joten tämän ajan suosikit narsissit,helmililjat,tulppaanit ja orvokit kestävät pikku kylmyydenkin. Kesällähan villiviini tekee katoksesta ihanan suojaisan pergolan💚Läheisen puron ihana keväinen solinaa. Kunpa järvetkin olisivat jo jäistä vapaat.

Mukavaa vapun odotusta!

💙- Päivi -

 

2 kommenttia:

 1. Teillä on siellä mukava paikka oleskella. Tuo keltainen kastelukannu on väriltään niin ihanan hempeä. Me syömme paljon myös kalaa ja savustamme myös ahkeraan mökillä.
  Meillä on myös samanlainen puro mikä jakaa tontit. Se solisee nyt niin kovaa että ääni kuuluu pidemmällekkin. Ei muuta kuin ihania hetkiä sinne. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💙
   Veden solina on niin odotettu kevään ääni.
   Ihastuin myös tuohon keltaiseen kannuun,pakko oli noita ostaa Kärkkäiseltä.
   Nautitaan kevään puuhasteluista. Mukavaa viikkoa sinulle🤗

   Poista