08/02/2021

Antiikki vai valkoinen

  

Tämä olotila on varmaan tuttu meille usealle! Kevään tulo saa aivot käännettyä sellaiseen moodiin,että ihan itsestäänkin kodin huonekalut hakeutuvat etsimään uutta paikkaa.

Kevään tulossa  on uskomaton voima. Pakon omainen tarve ihan, kuin rakentaa pesää uudelleen ja sörkkiä joka huoneen kolkka uuteen uskoon. 

En yhtään ihmettele noiden eläintenkin intoa, mikä niillä on kohti huhtikuuta mennessä.  Meillä Otto kissa odottaa joka aamu Kurre ystävää ikkunan äärellä. Lulu kissa juoksee häntä suorana kaikki huoneet läpi matot rullalla 😂

No sellainen kevät pähkinä täällä kumpi on parempi antiikki arkkupöytä (ihana netti kirppis löytö muutaman vuoden takaa) Pidän arkkupöydistä meillä niitä onkin kaikkiaan 4 sisällä ja verannalla pieni. Vai valkoinen mikä onkin ollut?

Mitä mieltä sinä olet?


 Tämä huone toimii oleskelu huoneena,yksi minun lemppari huone. Kiva katsoa telkkaa,lukea ja löhöillä. Ja vierashuoneena myös kätsy. 


 Ja kun pähkäilen tätä pöytä asettelua😏

Niin kyllä minä päädyin tähän!


....... Ja ainahan hyvä vaihtaa jos mieli muuttuu!


Tyynyt,huovat ja taljat ovat yksi ykkös juttu 💓 Jotenkin kaupassa ne vain takertuvat ostoskärryyni ihan huomaamatta. Ja mikäs on lössähtää niiden keskelle katselemaan vaikka telkkaa tai lukemaan kirjaan. Tässä minun tapauksessani leikkauksen jälkeistä jalkaa toipumisessa oiva paikka on kirppari löytö mekanismituoli ihan ykkös paikka💓

Hypätäkseni ihan aamun aloitukseen ja aamupalaan. Ystäväni on tehnytkin aiemmin tuorepuuroa ja kehunut hyväksi. Joten itekkekkin olen nyt alkanut tekemään ja suosittelen. Kätevä aamulla esim: töihin lähtiessä minusta ei aamulla ole puuroa liedellä keittämään aikaseen aamulla. Niin suosittelen ihan loisto juttu 💓


Itse lisäsin viimeksi mustikoita ja pilkottua banaania myös sekaan.
 


 Ihanien aamujen puolesta💓maiskis!

Aamuista puheen ollen vielä. Aiemmassa postauksessa kerroinkin Otto kissan ja Kurren ystävyydestä,niin pari valjakko pääsi paikallis lehteen tänään ja niin tämä joka ikinen raditio on vaan jatkunut. 

Otto saikin herkku muikkuja julkisuudesta ja tottakai myös Lulukin.


 Ja tietenkin  kurrelle ulos herkuttelu hetki pähkinöillä💓


Näihin iloisiin ajatuksiin💓toivotan sinulle mukavaa alkavaa viikkoa ja innokkaita puuhia!

  

7 kommenttia:

 1. Kiva koklaa ihmeessä. Justaa tein taas satsin aamuksi valmiiksi. On niin helppoo, kun ei tarvitse alkaa keittelee.

  VastaaPoista
 2. Hienoa kun Otto kissa ja kurre pääsivät lehteen. Minä itsekin innostun sisustamaan ja järjestämään kotia kun kevät on tulossa. Minä odotan nyt kevättä kovasti,niin pääsisi enemmän olemaan ulkona,kun nyt ei oikein pääse liikkumaan paljon kun tuo korona-virus jyllää niin joutuu olemaan enemmän kotona. Mutta kevät ja kesä tulee niin voi olla enemmän luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tämä kevään tulo saa kyllä sisustus puuhat vireille,ja jotenkin haluaa vähä jotain uutta. Kyllä tämä korona aika on ollut hyvin rajoittavaa. Onneksi kesä edessäpäin,niin arvostaa kyllä ulkoilua todella🥰

   Poista
 3. Päätyisin luultavasti antiikkiin, jos muu on valkoista?
  Julkkikset saavat käyttäytyä omilla säännöillä. Hännät heilumaan ja rallia!
  Miä oon oppinu tuorepuuron yheltä asiakkaalta, ikäihmiseltä. Nyt en ollukaan hetkeen muistanu tuota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva antiikkiin minäkin päädyin❤
   Tuorepuurosta tuli minun lemppari juttu,kiva sinulle tuttu juttu. Kätevää ja helppoa.

   Poista
 4. Minäkin olisin valinnut saman pöydän. Minulla on mökillä neljä taljaa kaksi on todella isoa ja kotona yksi. Minä pidän myös niistä ja shaaleista.

  VastaaPoista
 5. Kiva eikö olekkin ihana käpertyä taljan ja huovan lämpöön 🥰 Minäkin haluaisin sellaisen oikeen ison taljan🤗
  Juu tuo pöytä päätyi huoneeseen ja nuo ovat nii kätsyjä kun pöydän sisällä saa samalla säilyttää hyödyllisiä tavaroita.

  VastaaPoista