24/02/2021

Rankempi sisustus juttu

 

Minä joka rakastan sydämiä,nallekarhuja,kynttilänvaloja,ruosteisia lyhtyjä ja maitotonkkia ym. 💓

Niin yllätys😂 laitanpa esille jokseenkin hiukan rankemman sisustus "koristeen"..

 

VESIEMME JÄREIMMÄT UISKENTELIJAT! TÄMÄ PETO NAPPASI MIEHENI UISTIMEEN  VUOSIA SITTEN. PAINOA TÄLLÄ URHOLLA OLI N.. 9 KG. AIKAMOINEN VÄSYTTÄMINEN HÄLLÄ OLI,ETTÄ SAI TÄMÄN VONKALEEN VENEESEEN ASTI.

 


Mies käsitteli tämän ennen kuivatusta formaliini liuoksella. Jotenkin hirveän kamalan näköinen peto,mutta taas jotenkin niin huippu juttu! Itse tuumasin,kun hän tämän sai kalastettua,että yksi peto vähemmän järvessä tarraamasta minun nilkkaani kiinni,kun järvessä uimassa käyn. Paitsi,kun minä uimaan mulahdan,niin sellainen räiske ja pärske käy,että luulen joka ikisen kalan olevan vastarannalla😂

 


Kyllä noilla hampailla nappaa kiinni pikkukalat ja vähän isommatkin sielunveljet. Tämä vonkale sai sitten kunniapaikan olohuoneesta.

Onko sinulla millaisia kala tarinoita tai erikoisia saaliita?

 

Jospa tähän loppuum vielä olohuoneemme hempeämpi silmänilo💓🐟. Tälläkin yksilöllä on kyllä kokoa ja ikää n.7 vuotta. 

 


Tämä valtaisan kokoinen seurallinen kultakala uiskentelee omassa isossa 500 litran vedenalaisessa maailmassaan. (kanssa kaveri meni kalojen taivaaseen viimevuoden puolella) Alunperin fisu oli väriltään musta,mutta päätti kameleontin tavoin vaihtaa väriä, koska kanssa kaveri oli myös kullankeltainen. Tämän yksilön herkkuja ovat katkaravut. Tälläiset kala silmänilot meitä piristävät💓

LEPPOISAN MUKAVAA HELMIKUUN LOPPUA SINULLE!
 

13 kommenttia:

 1. Nyt on fisut kokonsa puolesta ainakin kohillaan🐬Noitahan yöllä pimiässä jo säikähtääkin🙈 Samoin sinule hyvää loppu helmikuuta, menipä kuukausi nopsaan. 🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös leppoisaa huhtikuun loppua❄..maaliskuuta odotellessa ja kohti kevättä🌼. Hih juu kaloilla on kummallakin kokoa😂

   Poista
  2. Ohoh sentää,siis helmikuun loppua😂😂..hups jopas olisiki aika rientänyt nopsaa, että huhtikuun loppua toivottelen🙈

   Poista
 2. Hui kamalaa! Tulee mieleen ikimuistoinen uimareisu mökillä. Meillä on tapana sukellella uimalasien kanssa, kun vesi on tarpeeksi lämmintä.. Etsitään kiviä pohjasta ja viedään rannalle (polkuja reunustamaan tms.). Vedessä on isoja kiviä, "uimakiviä". Menin yhdelle ja tähyilin pohjaan. Siellä kiven takana, ihan pohjalla "väijyi" suuri hauki! Hirveä kiire tuli minulla uida laiturille turvaan ;) Miksi ihmeessä se ei uinut karkuun??
  Nyt ei ilma vielä houkuttele uimareisuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, juku sinulla onkin jännä kivien sukellus reissu muistoja ja näit samalla lymyssä olevan hauen,olipa jännä ,kun ei lähtenyt karkuun,ehkäpä saalisti niin tarkkaan pikku kaloja.
   On noissa vesistöissä aikamoisia petoja🙈

   Poista
 3. Kyllä on komea sisustuselementti! VAU! Tuo on sen kokoinen fisu, että pää on ehdottomasti laitettava esille. Akvaariokalojen elämää on mukava seurailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ei näitä kyllä useesti saaliiksi saa😊
   Akvaari elämä on niin rauhottavaa katseltavaa🥰

   Poista
 4. No nyt mentiin kyllä toiseen ääripäähän 😁
  Meillä oli toistakymmentä vuotta akvaario ei ihan noin iso kuin teidän. Ihanaa oli sitä kyllä seurata mutta lopulta luovuimme siitä vuosia sitten . Meillä oli tosi vanha ja iso kiekkokala kun se kuoli nuorin poika oli sitä mieltä että se paistetaan pannulla ( hän pitää kalaruuista tosi paljon) minä sanoin että eihän me sitä voida syödä koska se on kuollut jo tunteja sitten ja se ei ole syöntikala. Poika oli tosi vihainen ja sanoi että me haaskamme ruokaa 😁.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi juku kiekkokala se on upee kyllä kanssa.
   Hih paistinpannulle 😂 pojallasi olikin huippu idea😂
   Akvaario elämää on kyllä kiva seurata. Kum tuosta isosta kultakalasta aika jättää niin hommataa erillaisia parvia pikku kaloja.
   Mukavaa loppuviikkoa sinulle😊

   Poista
 5. Onpa mahtvavan näköinen. Akvaario elämää on mukava seurata.
  Hyvää viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰...Samoin sinulle aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 6. Mukavaa huomenna alkavaa kevättä Sinulle 🥰

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon🥰🌼...aah siitä alkaa kauan odotettu kevään odotus😊🌼

   Poista