04/02/2021

Uskomatonta!

 

YSTÄVYYS EI KATSO ONKO SAMAA ROTUA💓

Tämä tarina on pakko jakaa teidänkin iloksi. itselläni aika sairaslomalla jalkaleikkauksesta toipumiseen on mennyt aamupäivät oikeen rattoisasti tämän myötä.

Joka ikinen aamu Otto kissa uskollisesti menee odottamaan ikkunan ääreen ystäväänsä. 

Kun se saapuu niitä on joko yksi tai kaksi,alkaa aamupäivän seurustelut💓 noihin kuviin voisi puhekuplat laittaa😂  


 
 


Toisiaan katselevat tosi kauan,ihan kun Kurre pyytäisi "tule Otto leikkimään ulos""salaisuuksien suputtelua"...ja Otto senkun kehrää tyytyväisenä.


 "Jaahas siellä on muitakin"...nuo ilmeet ja eleet. Ei voi,kun ihastella!


Pitihän Lulunkin mennä tekemään tuttavuutta😂 Tarkkaavaista tutustumista!

 

"voisitteko päästää mut sisälle,täällä on aika kylmä"

Tälläinen tarina meillä on jatkunut jonkin aikaa,joka aamu samaan kellon aikaan tämä luonto ohjelma näkyy meidän ikkunalta. 

Hauska seurata ja naureskella,miten aitoja eläimet ovat ilmeillään ja eleillään💓

Onko tämäkin sitä kevään tulon ihanuutta,ehkä?

NAUTIAAN LUONNON IHMEISTÄ JA MUKAVAA PÄIVÄÄ😊 

21 kommenttia:

 1. Kissa ja orava ovat nähtävästi ystävyksiä 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta,nää ikkuna treffailut ovat jatkuneet jo pitkään😂 samaan kellon aikaan.

   Poista
 2. Oi, ihanuuksien ihanuus. Tota kanavaa vois katsella vaikka kuinka kauan.💝Voimia sen koiven kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤.hyvin tässä menee juu aamupäivät, kun aamulla klo 9.30 ryhdytään odottelemaan oravia 😂

   Poista
 3. Oi, ihanuuksien ihanuus. Tota kanavaa vois katsella vaikka kuinka kauan.💝Voimia sen koiven kanssa.

  VastaaPoista
 4. Mukavia kuvia mutta minulla on vähän erilainen suhde oraviin. Meillä täällä rivarinpihalla kun syötetään lintuja (vaikka ei saisi) se johtaa myös siihen että täällä on oravia myös paljon. Ne tekevät pesänsä talon välikattoihin ja tulevat sisälle asti. Meillä on jopa ylhäällä makuuhuoneessa pissattu sängynpeite. Meillä on ylhäällä myös lasitettu parveke ja se kun oli auki vain vähän niin sieltä sisälle ja parveke pissattu ja kura jälkiä pöydät ja kaikki täysi. Alhaalla terassilla kun istutaan niin meinavat tulla väkisin sisään. Suljettiin lasit etteivät pääse niin katsoivat lasin takaa hetken kahdella jalalla seisten ja lasiin nojaten ja sitten mentiin kukkaruukkuun ja muserrettiin kukan nuput kivetykselle. Kerran taas oli ovi auki myös sisälle asti ja tein keittiössä jotain ja kuulin rapinaa kun katsoin taakseni orava seisoo ja katsoo minuun. Pelkäsin että se juoksee seinille ja pissaa mennessään. Pelkäsin kalliiden tapettien puolesta. Että tällainen suhde meillä niihin on. Ihania ovat mutta kuuluvat metsään. Niistä voi tulla myös tällainen riesa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullukkin noista oravien kauhu riiviö tarinoista,miten paljon ne tekevät kiusaa ja pahaa. Oi sentää sinulla olikin oikeen henkilökohtainen tarina kerrottavana. Täällä voi olla, että kissat ei noita sisälle päästä,ja ulkona kissan vaistot näitä kohtaan on kyllä eri kun ikkunasta katsoen..voi olla että ystävyys loppuu ulkona hyvin äkkiä😂.
   Toivon että meillä tämä jää vaan tähä ikkuna treffailuun,eiväthä pahan tekoon ryhdy. Meillä myös kissat vapaana pihalla kun ns.maalla vähän niinkun asutaan,niin oravat ei uskalla parveillä niin täällä muuten.
   Katsotaan miten tässä käy mää ilmoittelen tämän meidän tarinan jatkot kevättä kohti.

   Poista
  2. Minäkin luulen että kissat pitävät ne poissa pihapiiristä ainakin silloin kun itse siellä tallustelevat ja eivät varmasti uskalla sisälle silloin kun ne myöskin siellä ovat. Mukavaa kun kerrot jatkon 🤗❤

   Poista
  3. Jännä tämä treffailu näillä,se on jäänyt joka aamuiseen ikkunassa katseluun. Otto odottaa aamu klo 9 ikkunassa ja puoli kymmenen aikaa Kurre saapuu seurustelemaan,aikansa toisiaan katselevät. Sitten lähtee Kurre ja sen jälkeen Otto maaten. Jännä tää niiden ystävyys. Jopa paikallis lehteen pääsivät nämä kaksikko😂

   Poista
 5. Tuotahan oikein odottelee jo aamuisin! Sekin on varmaan jännää, seurata odottelua :) Eläinten ilmeet ja eleet on ihania seurailtavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kyllä niin jännä vekkuli. Otto jo aamusta asettuu sohvan nojalle odottelemaan valmiiksi. Kyllä just nuo eleet ja ilmeet kun toisiaan katselevat kiva seurata❤

   Poista
 6. Voi mahtavuutta ja kaikkea hauskaa sitä näkee 😄 Siinä ovat ystävykset kahta puolta ikkunalasin! Kyllä on varmasti ihan parasta ja viihdyttävintä seurattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ on tämä ollut niin paras luonto ohjelma omasta ikkunasta sohvalta katsoen. Tuo eläinten aitous ilmeet ja eleet ei voi kun ihmetellä🥰

   Poista
 7. Huiman isolta näyttää kurre, ehkä kuvakulma huiputtaa 😀 . Meillä koira kyllä antaa haukun tulla isosti, kun näkee oravan.
  Paranemisia sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih juu Kurre näyttää hyvin valtaisalta tuossa kuvakulmassa😂 on tuo kurren ja kissan joka aamuinen show kyllä katsomisen arvoinen.
   Kiitos on tämän jalkaniki kanssa ollut eräälläinen retki,jos kiitos tämä nyt tästä toipuisi🥰 mukavaa viikonloppua sinulle.

   Poista
 8. Voi miten ihanaa ja mahtavaa seurata oravan ja lemmikkiesi seurustelua,se on parasta. Pikaista paranemista ja voimia sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti,on kyllä niin ihana seurata kissan ja oravan ikkuna seurustelua. Jopa paikallis lehtikin innostu tehdä jutun niistä😂
   Kiitos,tässä tämä jalan toipuminen leikkauksen jälkeen menee hissukseen😇 Iloa viikonloppuusi😊

   Poista
 9. Voi, aivan ihanaa - niin sydän kääntyi ympäri. Voiko olla mitään upeampaa. Iloa sinne ja pikaista paranemista täältä sinne - Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤ kivan kun kävit kurkkaamassa. Hih on ne kyllä sellanen pari valjakko että sydäeni on aivan sulanut🥰. Tänään kurre saapuikin ikkunalle aikasemmin kun Otto oli muikkuja syömässä keittiössä. Niin Kurre se kurkkas ja lähti pois. Mutta tuli uudelleen kun Ottokin oli saapunut aitio paikalle😂. Kiitos pikku hiljaa toipuminen jalan kanssa etenee😊

   Poista
 10. 😊😊😊👍👍👍
  Muito giro!

  VastaaPoista