06/02/2021

Lehdet

 

.                 NIIN MINÄ, KUN MUUTKIIN TÄYTYIHÄN TÄTÄKIN KOKEILLA!

Viime aikoina on ollut kartalla kovasti nämä makramee työt,toinen toistaan ihanampia töitä on esillä😊

Youtubesta löytää hyvät ohjeet, kuin myös pinterestistä ihania malleja. 

Innostuksen sain minäkin kokeilla,kun muutamien vuosien takainen opiskelu kaverini oli tehnyt ihanat makramee lehdet seinälleen. 

Tilasin langat Kärkkäisen postimyynnin kautta,ja saapuivatkin tosi nopeasti. (tein tilauksen sunnuntaina,niin paketti saapui tiistaina) Nopea hyvä palvelu suosittelen!

Aluksi piirsin lehden mallin paperille,tämä hyvä apu leikkaamisen kanssa lopussa. Ohjeita paljon nähtävillä youtubessa.

Valkoiselle seinälle jossa muutenkin mustaa ja harmaata. Niin en tähän tahtonut puu karahkaa kepiksi,vaan yksinkertainen musta ohut tanko,johon ripustin lehdet roikkumaan. Seuraavan makramee työhöni tarvitsen kauniin kuu käppyrä kepin.

Kukka amppeleita kouluaikana aikoinaan tuli tehtyä,jospa niiden tekoon vielä myös perehtyisi myöhemmässä vaihessa ja verestäisi vanhoja taitoja jotka ovat ruostuneet!

Oletko sinä tehnyt millaisia makramee töitä? 

Tästä langasta on mielestäni mielyttävä tehdä ja lehden mallin piirsin paperille.


 Viime postauksessani oli tarina Oton ja kurren ystävyydestä💓

Sama rituaali on jatkunut samaan kellon aikaan ikkuna treffeillä! Jopa paikallis lehti teki jutun lehteen tästä ystävyydestä. 

Pakkaspäiviä on vietetty. Eilen oli -20,mutta tänään lauhempaa. Mukavia ulkoilu kelejä ja tunnelmallista viikonloppua kaikille!💓

.                             ......ENSI VIIKKOON 💓

 

 

3 kommenttia:

 1. Kiva,kokeile vain🥰. Oli kyllä mukavaa puuhaa.

  VastaaPoista
 2. Näihin tulee himo. Minäkin tilasin herkullisen värisiä lankoja toiveena päästä viime syksynä pidettävään kurssiin. Vaan kuinkas kävi? Korona sotki kaikki suunnitelmat. No itseopiskelin myös sulkia ja into loppui siihen. Mutta katsellaan jos uusi kurssi joskus toteutuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aloitin itse oppineena näistä lehdistä. Ja sormet syyhyää tekemään muutakin. Kyllä tuo korona on sotkenut tyystin kaiken kokoontumisen.
   Toivotaan,että pääset uuteen kurssiin.

   Poista