01/01/2025

Päivin keittiössä alkoi tapahtua!

 Antoisan mukavaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2025. 

 Uusi vuosi ja uudet kujeet alkoivat rytinällä meidän keittiössä. Olen vuoden aikana ihastellut blogiystävien ja tuttavieni kokkailu taitoja, joten minäkin päätin sytyttää itsestäni eräänlaisen keittiön hengettären. 

Tein uuden vuoden lupauksen, että kokkailen uutuuksia ja leivon enemmän tänä vuonna. Ostin jopa kierrevihkon johon kirjoitan vuoden aikana reseptejä mitä olen valmistanut ja samalla on itselle hyvä keittokirja jatkossa. 

Pizza on meidän herkkua, joten vuosi alkoi pizzoilla. Tällä kertaa täytteenä savusuikale, ananas, tonnikala, herkkusieni ja juusto. 

Teitkö sinä uudenvuoden lupauksia? Keittiöpuuhastelun lisäksi päätin  liikuntaa vielä lisätä. 

Joten näillä mennään uutta vuotta ja kevät ajatuksissa.  



Tällä kertaa tein pohjan pizzajauhoista, johon lisätään hiiva ja vesi. 



Tomaattikastikkeen teko onkin makuasia mitä haluaa laittaa, mutta juuri tuolla saa makua koko pizzaan. Sekoitin keskenään tomaatti murskaa ja pyrettä, lisään oreganoa, suolaa, sokeria, mustapippuria, oliiviöljyä, sitruunatiivistettä, suolaa, sokeria ja vettä. 


Kiertoilma asetuksella mahtuu monta pizzaa kerralla kypsymään.



Katsotaan vuoden lopussa monta reseptiä vihkoon on kirjoitettu.


Iloa ja inspiroivaa alkavaa vuotta sinulle!


💛

16 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja ananas ehdottomasti kuuluu pizzaan! Minä en ruokajuttuihin oikein innostu (siis valmistamiseen), sillä mieheni on armoitettu ja innostunut kokki meidän perheessä ja se on hyvä juttu.
    Mukavaa uuden vuoden alkamista sinulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa sinulla on oma kotikokki. Todella hyvä, että
      miehetkin tekevät ruokaa.
      Nam ananas on niin herkkua😋
      Samoin kiitos onnekasta uutta vuotta💛

      Poista
  2. Lupauksia en tehnyt mutta jotain asioita on ajatuksissa mitä haluaisin tehdä ja kokea tänä vuonna !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania hetkiä ja mahdollisia uusia asioita sinunkin
      vuoteesi💛

      Poista
  3. Komppaan Kristiinaa, että ananas kuuluu pizzaan! Hyviltä näyttävät! Minä(kin) meinaan kokkailla tänään, sillä se jäi eilen "sattuneista syistä" tekemättä...
    Lumista vuoden ensimmäistä päivää! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam mitä kivaa siellä keittiössä valmiistuu😋
      Voisin syödä ananasta joka ruuan kera, maiskis!
      Niin se vuosi uusi alkoi ja samoin sinne lupsakkaa
      tätä vuotta💛

      Poista
  4. Meillä nuoret avasivat vuoden tekemällä vuodenvaihteessa pizzoja kunkin omien mieltymyksien mukaan.
    Uusien ruokien ja ohjeiden kokeileminen voisi olla itsellekin haaste, mutta usein sitä tyytyy tuttuihin resepteihin ja lasten mieltymyksiin. Uusi vuosi avattiin äsken lapsenlapsen toiveesta makaroonilaatikolla.

    Kokkailun mukavia hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva teillä ollut kokkeja keittiössä ja nuorilta saa hyviä
      vinkkejä ja mieltymyksiä kokkailuun😋
      Totta tulee tehtyä tuttuja ja turvallisia ruokia. Itsellä on
      jäänyt leipominen vähille, johon nyt haluan tehdä parannuksen.
      Mukavia hetkiä uuteen vuoteesi💛

      Poista
  5. Tulin vastavierailulle:) Mukava tosiaan löytää uusia blogeja!
    Hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva tulit vastavierailulle kiitos!
      Kiva tutustua uusiin blogeihin.
      Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteesi!

      Poista
  6. Herkullisen näköinen pizza. 🍕
    Mekin olemme ananakseen tykästyneitä.
    Ostamme tarjouksista säilykettä ruokakomeroon.
    Tällä hetkellä jääkaapissa ananasrenkaita, käytämme myös palasia ja murskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam kiitos😋
      Meillekkin haalin ananas säilykkeitä kaappiin jemmaan.
      Niin hyviä maiskis🥰
      Kiva sinullekkin ananas maistuu.
      Mukavia hetkiä tammikuun alkuusi!

      Poista
  7. Minä olen aina leiponut erittäin paljon. Pizzaa teen varmaan nytkin joulun savukalkkunasta . Ananas ei tosin ole meidän suosikki mutta kyllä syön jos joku on sitä laittanut . Muuten ananasta käytän johonkin leipomuksiin kyllä .Kierrevihko on minullakin nyt käytössä kun edelliset tavalliset tuppaa hajoamaan . Siihen en tosin kirjoita kaikkia mitä olen tehnyt tai uutta kokeillut vaan ainoastaan mikä pääsee jatkoon .
    Mitään uuden vuoden lupauksia en tee koska en tiedä pidänkö ne. En halua myöskään itelleni antaa turhia lupauksia mutta liikunnan lisäämistä kannattaa aina ajatella .
    Hyvää alkanutta vuotta ja pizzasi näyttää tosi hyviltä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin ihaillut sinunkin leipomus taitoja, kiva kun innoittajia niin
      pääsin minäkin vauhtii näissä leipomus puuhissa.
      Vihko on hyvä muistio ja totta tuohon myös laitan ohjeita mitä
      kannattaa jatkossa tehdä.
      Mukavaa puuhaa todellakin nuo kokkailut.
      Samoin sinulle ihanaa vuoden alkua🎉

      Poista
  8. No siellä on konkretiaa ja seurantakin jo uudenvuoden lupauksille - varmasti onnistuu.
    Kotona loihditut pizzat ihania kun saa kukin omia lempitäytteitä... meilläkin kaikille muille maistuu ananas pizzassa ja muissakin ruoissa, mutta minä syön sitä vain "raakana" tai esim. raejuuston kanssa, en tiedä miksi tökkii salaatissa ja varsinkin lämpöisenä.
    Innolla jo odotan mitä kierrevihkoon seuraavaksi "tarttuu"!
    Makoisaa, pullantuoksuista ja muitakin uusia muistoja täynnä olevaa vuotta 2025!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja aluksi huikeita hetkiä sinunkin
      uuteen vuoteesi🎉
      Pizza maistuu aina ja innolla tuolla köökissä häärään..ihanaa, kun
      on innoittavia kokkaavia blogiystäviä.
      Ananas on mielenkiintoinen hedelmä joko siitä tykkää
      tai ei. Kylmänähän se on kyllä parasta😋

      Poista