21/10/2024

Värinsä puolesta osuva kirppislöytö!

 Harmaata kirppis kivaa ja valkoista tuunailua.

Niinpä harmaa se on harmaa, ja tälläkään kertaa kirppiskierros ei tuottanut pettymystä. Löysin harmaasävyisen päällisen putkityynyyn. Aiemmin meillä olikin lähes samanlainen päällinen, mutta vetskarin mentyä rikki, tein siitä aikoinaan pikku tyynyjä sohvalle. Putkityynyhän on oiva unikaveri, rentouttava niskatyynynä ja sointuva koristetyynynä. Erivärisillä päällisellä saa omaa ilmettä sisustukseen. 

Ruskealla seinällä on aiemmin ollut puunvärisiä peilitauluja. Otinpa yhden taas käsittelyyn ja maalasin kehykset valkoisella ja on nyt sointuva mustan tuikkulyhdyn alla led-valon kera.  Ja siitähän se idea lähti on myös kätevä tarjoilualustanakin. Tähän aikaa vuodesta kiikutan myös glögimukia mukanani. Köpi tietenkin katsomassa mitäs tarjottavaa onkaan tällä kertaa. Peilistä tulikin myös kissalle kiva leikkikalu, hää peilaili itseään.

Pojan ala-asteella tekemä purjelaiva on niin ihana sisustus somiste. Onneksi on tullut säästettyä lapsien ikimuistoisia koulutöitä. 

〰 〰





Syys ja lyhdyt
Aiemmin kirppislöytönä lyhty ihanuus ja taulu myös sointuvat harmaan värin myötä. 
Harmaa värihän symboloi tasapainoisuutta, vapautta, turvallisuutta, hiljaisuutta ja rauhaa. Juurikin sopiva makuuhuoneen värimaailmaan. 

Mukavia hetkiä alkavaan viikkoosi!


4 kommenttia:

  1. Mukavia ajatuksia harmaasta värinä ja sen vaikutuksista.
    Koti on ihana paikka. SInne saa luotua tunnelmaa monella tavalla,
    kuten nyt muistojen laivallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos juuri niin luovuus valloilleen ja koti
      saa hyvinkin äkkiä uusia ulottuvuuksia🥰

      Poista
  2. Putkityyny on kaunis väriltään ja harmaa väri sopii
    hyvin sisustukseen. Minulla on samanlainen lyhty kuin sinulla
    alemmassa kuvassa.

    VastaaPoista
  3. Sinulla on mielenkiintoisen näköinen tapettiseinä tuossa taustalla, tuo purjevene on maailman sympaattisin pikku vene, hienoa että olet säilyttänyt sen.

    VastaaPoista