27/10/2024

Kotoisa ostos❤️

Kotoisa olo💛

 Loka/marraskuu tuo tullessaan lyhenevät päivät ja hiljalleen hiipivät kylmenevät ilmat.  Onkin ajankohta jolloin iltojen vapaa-ajan vietto kodissa siirtynyt pääsääntöisesti sisällä oloon.  

Olen tunnetusti kotona sellainen tossuttelija, että kaikki pitämäsi tossut ajansaatossa kuluvat puhki. Töppöset jalassa tulee kotoisa olo ja ovat mukavat jalassa. Ilon aihe olikin, kun Tokmannille oli tullut valikoimaan suosikki huopatossuja. Yhdet samalaiset olenkin jo kuluttanut puhki. Karvasisus suoranaisesti hellii jalkoja ja ovat mukavan lämpöiset. Tukevat jalassa ja saa hyvin myös asetettua omat pohjallisetkin. (ei kaupallista mainontaa)

Oletko sinä tossuttelija kotona?

Kotoisaa lukuhetkeä viettämässä viltin syleilyssä Köpi seurana. Täytyy sanoa kissanpentu aika on niin hupaisan ihanaa. Kirjanluku jää aivan, kun seuraa Köpin nokkelia liikkeitä ja ilmeitä. 






Mukavaa talviaikaa!


4 kommenttia:

  1. Hih kisua ♥ ja kivat tossut. Juuri ajattelin että mistähän katsoisi tossuja ystäville jotka tulevat käymään ja ovat sukkasillaan, eli vierastossuiksi. Itselläni on sandaalin tapaiset sisäjalkineet. Jalat ovat tärkeä juttu. ♥

    VastaaPoista
  2. Lämpimän näköiset töppöset, itse hipsuttelen villasukissa talven mutta kesällä tykkään olla paljain jaloin.

    VastaaPoista
  3. Suorastaan kutsuvan näköiset.... jäin miettimään, että miksihän en ole oikeastaan koskaan tossutelut?? Enkä miettienkään löydä vastausta.... minä olen villasukkailija....
    ja ehkä pysynkin niissä, kun viimeksi inventoidessani laskin, että pareja on 68 ja sen jälkeen on tullut ainakin 3paria lisää.... ja työn alla yhdet - tosin nykyään kestää ja kestää.... ehkä juuri siksi, että niitä on jo kyllin (ainakin Ukkokullan mielestä 🤣😂)
    Iloisen energistä Talviaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ymmärrän täysin sinun villasukkastelusi🤩😂
      Meilläkin tytär pitää huolen, että villasukat eivät lopu meiltä. Meinaa olen
      yövillasukkailija.
      Ihania kotoilu sukkailu hetkiä sinne❤️

      Poista