04/10/2024

Taas yksi lisää keräilyyn!

- Syksyn ja talven koristehitti -

 Suositut talolyhdyt ovat kauniita sisustuselementtejä erilaisuudellaan ja väreillään. Luovat tunnelmaa meillä ikkunalaudalla led-valojen kera. Olen vähitellen ostanut näitä lisää, tällä kertaa kauniin vihreän. Taloista saa koottua kauniin pikkukylän ja ovat ilona meillä joka vuodenaikana. Syys- ja talviaikana valojen kera ja kesällä muuten vaan somisteena.

Jokainen talo on omalla erilaisuudellaan kaunis yksityiskohta ja illalla luovat huoneeseen kauniin tunnelman. Jokaisen talon ikkunoista hehkuu lämmin valo, ihan kun jokaisessa asuisi joku.

Kerään koko ikkunalaudan täyteen, ison ikkunan vuoksi vielä on tilaa monelle. Ja talothan ovat kauniita somisteita myös kattauksissa ja yksittäinkin pöydillä tuikkukynttilän tai led-valon kera. Meillä kissanpennun vuoksi käytämme vain sisällä led-valoja.

Ikkunalauta on kuin katu, jossa talot ovat vierekkäin.

〰〰









Ihana syksy ja värit!

Lenkillä  ihastelin kuinka lokakuinen kaunis lupiini se vaan törrötti kauneudellaan tienvarrella ja syyslehdet hehkuivat kauniina väreillään.   Poimin vielä viimeiset puutarhan kukat vaasiin keittiön pöydälle.






Syysiloa viikonloppuusi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti