20/03/2024

Kevät muokkasi kuistinkin valkoiseksi!

Tervetuloa kuistillekin kevät! 

Vaaleus valtaa kodin läpikotaisin joka kolkkaa myöten. Tarpeeton kaluste saa värin pintaan ja samalla uuden mahdollisuuden olla esillä. Niin kävi taasen aitan ruskealle pöydälle. Kuistin kevät siivoilu puuhissa kaipasin sopivasti pientä pöytää. Kuinkas ollakaan aitan ruskea pöytähän on kooltaan kuin tehty kuistille.

No arvata saattaakin jo ilman kertomattakin, että ruskea väri piti sivaltaa vaaleaan sävyyn. Pensseli taasen heilumaan ja lopputulos onkin kuistin näköinen. 

Kanervat ovat talven yli säilyneet hyvin, saavat olla vielä hetken yöpakkasten ajan. Pääsiäisen lähestyessä keltaiset iloiset narsissit ilahduttavat kevään ajan. Virkkaamalla saa kivoja lehtikoreja makrameelangasta, kuistikin sai oman lehtikorin. 

Aitasta toin myös puulaatikon, jonka päällystin taljalla ja tyynyillä. Illan hämärtyessä pallovalot syttyvät iloksi vielä. Nautin iltojen valoisuudesta, tuo tullessaan jo kevään tuntua. Aurinko se kaivattu ilo piristää päiviä valoillaan. 

Aina se kevät lähenee pikkuhiljaa!
Pöytä ennen ruskeassa olomuodossaan, jotenkin nuo jalat näyttävät silmääni niin levottomilta. Mutta eivät valkoisena ole niin häiritsevän "väärä sääriset" 😂

Viime postauksessa olikin esillä vihreä värihaasteessa, niin kyllä meillä pääväri näköjään aikalailla on valkoinen, harmaa, musta ja ruskea. 

Mukavia hetkiä loppuviikkoosi!


14 kommenttia:

 1. En ensin tajunnut ollenkaan katsoa pöytää valkoisena, kun jäin tuijottamaan kivaa virkattua lehtikoria, heh. Valkoista, valkoista ja valkoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti😊 noita koreja on kiva virkata.
   Ja voi hyödyntää moneen tarkoitukseen.

   Poista
 2. Kaunis tuunaus tämäkin. Kaunis on kuisti. Upeita koristeita ja kalusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 kyllä on tullutkin maalattua ja ihanaa odottaa
   kevättä, kun kuistikin valmiina.

   Poista
 3. No onhan tuo pöytä nyt paljon nätimpi valkoisena. Koreja olen minäkin virkannut yhtenä jouluna joululahjoiksi. Niitä on kiva tehdä ja valmista syntyy vauhdilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, maalaaminen on kivaa puuhaa, kun saa toteuttaa omia muutoksiaan.
   Totta korien teko on mukavaa, taidanpa vielä yhden virkata, niin mukavaa ajankulua.

   Poista
 4. Pöydästä tuli viehättävä. Minulle kävi samoin kuin Stanstalle; huomio kiintyi ekaksi pelkästään tuohon suloiseen lehtikoriin 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sopivasti oli vielä jäljellä valkoista makramee lankaa, niin sain kuistille
   valkoisen korin. Niitä on mukava tehdä.

   Poista
 5. Ei se yksin kevät ollut.... se olit SINÄ ja kalkkimaali + kaikki ihanat ideasi!!

  VastaaPoista
 6. Meillä on kotona ruokahuoneessa juurikin tuollaisia "vääräsäärisiä "tuoleja ja pöytiä 😀 .Mutta hyvältä näyttää myös valkoisena . Kivan korin olit virkannut .Kyllä minunkin pitäisi alkaa pian maalaushommat mutta kun se pensseli ei oikein sovi minun käteen . Sinä olet niin enerkinen että ihan kadehdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tullut niin alkuvuodesta maalattua/tuunattua että en olisi
   ikänä uskonut😂 Olen sinunkin puolesta pensseliä heiluttanut.
   Koreja tekisi mieli virkata lisää, mukavaa puuhaa sekin.

   Poista
 7. Kaunista ja viihtyisää. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista