07/09/2023

Vuodenaikaan sopivat hankinnat

- Valoa illan hämäryyteen -

Syyskuussa iltojen hämärtyessä saapuu juuri sen kaipaamani kaipuun. Altaanpation läheisyyden loin illan tunnelman näillä samoilla valoilla. Jotenkin yksinkertaisen kauniit, niin hankin etupihalle samanlaiset luomaan valoa illan hämäryyteen ja valaisevat ulkokatokselle reitin. Juuri nämä valot olivatkin ostolistalla syksyn hankintaan. 

Aurinkokennovalot ovat kauniita myös kukkapenkkeihin, keltaiset hanhikit hohtavat entisestään keltaisuuttaan valojen lomassa. Isokukkainen pensashanhikki kukkii heinäkuun alusta myöhään syksyyn saakka.  Ovat myös helppohoitoisia ja kestäviä pensaita aurinkoiselle paikalle. 

Aiemmin kirjoitinkin, että uusia kynttilöitä en osta ennen kuin koko kynttilähylly kaapissa on tyhjä. Joten iltojen iloksi lyhdyissä palavatkin kynttilät useasti iltaisin. 
- Tunnelman hetkiä loppuviikkoosi - 


9 kommenttia:

 1. Voisin tulla teidän pihalle lankoineni ja puikkoineni. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tänne vain🥰
   Sopivat syyskelitkin luvattu.
   Auringon hetkiä loppuviikkoosi🌸

   Poista
 2. Aurinkokennot on hieno keksintö ja ne kerää yllättävän vähistä auringonsäteistäkin voimaa. Pilkkopimeässä, kuten mökillä aivan korvaamattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ihan loisto keksintö. Yllättävän hyvin pilvisenkin päivän päätteeksi lampun loistavat ulkosalla. Edullista energiaa!

   Poista
 3. Todellakin kaunista ja tunnelmallista. Aurinkokennovalaisimet ovat kauniita ja vaivattomia asentaa ja puutarha saa iltaisin uudet "kasvot" kun valo leikkii lehdillä ja kukkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌸 juuri niin edullista syys iloittelua iltojen hämäryyteen.
   Mukavia hetkiä viikonloppuusi!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa syksyistä tunnelmaa kuvissasi. ❤️🕯
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🌸 syys tunnelmasta nauttien.
   Terveisin sinne ja mukavaa viikonloppua😊

   Poista