11/09/2023

" Kuin pala taivasta maailman laidalla "

Poutapilvet, järven sinisyys, maaseutu, kukat, retket ja hetket - 

Syysaika on kuin taika, nautitaan vielä auringon paisteet ja kukkien loistot.  Olisin kuin kala kuivalla maalla, jos lähelläni ei olisi vesistöä. En ikinä kyllästy tuohon siniseen veden liplatukseen. Sieluni lepää suoranaisesti kalastus ja veneily reissuilla. Viikonloppuna ilmat suosivat juurikin näihin hetkiin. 

En myöskään koskaan kyllästy maaseudun rauhaan. "Kuin pala taivasta maailman laidalla"  lainatakseni lemppari solistin Olli Halosen ihanasta kappaleesta. 

 Voi ihanuus lauantaina mönkkärin kyytiin kori ja ajelimme naapuriin. Heillä päärynäpuut notkuvat väärällään päärynöitä ja luumuja.  Saimme ison korin täyteen päärynöitä, viinirypäleitä ja luumuja. Voit arvata miten hyvä mieli tuli.  "Jaettu ilo on moninkertainen ilo"  Täällä naapureita ovat nekin vaikka asuisivat kilometrin päässä, haja-asutusalueella asumme harvakseltaan ja  pienellä paikkakunnalla naapurit ovat tuttuja keskenään. 

Oman elämäni arvot,  ilot ja voimavarat ovat täällä maalla juurtuneena. Meillä jokaisella on omat voimavaramme millä tankkaamme elämän intoa. Kiva kuulla, millaisia voimavara tankkauksia sinulla on? 
- Ilon hetkiä viikkoosi -


12 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ja taitavasti koostettu kuvasarja !

  VastaaPoista
 2. Aah tuota korin sisällön kauneutta! Miten meinaat päärynät ja luumut käyttää? Oli muutenkin kiva postaus, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam😍 oli on kuin aarre. Ollaan popsittu päärynöitä ihan valtavasti, annoin enolle myös. Juku miten ovatkin hyviä kuin myös luumut ja viinirypäleet.
   Huomaan tässä että päärynä suussa täällä ollaankin kuljettu pari päivää🤣
   Syys iloa viikkoosi🧡

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Olli Halosen laulu on hyvä,olen kuunnellut sitä
  paljon tänä kesänä, Olli halonen kävi keikalla meidän paikkakunnalla
  tänä kesänä,hyvä laulamaan ja hieno ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on yksi suosikki artisti, ja jotenkin hänen biisit uppoaa minuun.
   Oi ihanaa hää oli niin lähellä siellä keikalla😍
   Ihanaa viikkoa sinulle🧡

   Poista
 4. Upea kuvasarja kuvaamassa voimaantumista ja se on niin totta, että meillä jokaisella soisi olevan omat voimavara"pankkimme" vaiko "tankkimme", josta tankata intoa elämään = ne omat mieleiset asiat.... joskus pohdin, että miten ne kullekin syntyy... Eikä silläkään ole väliä MITEN/MISSÄ syntyy, kunhan syntyy - huoli on vain heistä, joita mikään ei kiinnosta, eikä itsekään tiedä mistä tykkää!! EVVK:ta tai pelkkää Veetä kuulen töissäni ihan liian usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repolainen!
   Totta jokaisella pitäisi olla se oma elämän ilon pussukka, minkä nyörejä avaamalla, saa sitä elämän energiaa arkeen. Se voi olla pieni ilon ripe tai ihan mikä vaan vastapaino arkeen.
   Ja tärkeää olisi joka päivä edes yksi positiivinen maininta päivästä.
   Ilon hetkiä viikkoosi!

   Poista