23/07/2023

Somat somisteet ikkunalla

 Kirppareilta olen haalinut näitä pikkupulloja ja apteekkipullot ovat aikoinaan löytyneet aitan alta. Minä joka haalin luonnon ihanuuksia viikoittain, niin pikkupullot ovatkin yhden/useamman kukan kaunis somiste ikkunalla.

 Miten onkaan luonto pullollaan toinen toisiaan kauniimpia kukkasia. En saa näppejäni irti näistä silmäniloista, mutta ne ovat ilmaista iloa kesällä.  Harakankello on päivänkakkaran lisäksi kaunein luonnonkukka minun mielestäni.  Kellomainen kukka on niin hennon kesäinen. 

 Kävelylenkillä useasti tulen kotiin kukkakimpun kera.  Tienvarsilla ja pellonreunoilla on niin kaunista kukkaloistoa, että aivan pakonomainen tarve kerätä niitä iloksi.  Kesäisin minusta näköjään kuoriutuu varsinainen kesänkeijukainen. Yksi aamu sipsuttelin yöpaita päällä paljain jaloin aittaan kahvikupposen kera ja yllätys toisessa kädessä kimppu metsän reunalta keräämiä pieniä valkoisia luonnonkukkasia. 

Ihana kesä ja kukat🌺








Nautitaan luonnon iloista🌸


6 kommenttia:

  1. Aamu on paras hetki hakea luonnonkukkia maljakkoon. Ja niitä riittää poimittavaksi. Mukavia hetkiä sinne 🌺🌿🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin Ansku🌸 voi tätä kesän ihanuutta!
      Samoin sinne, nautitaan hetkistä!

      Poista
  2. Luonnonkukat ovat kauniita, mutta eipä niitä täällä kaupungissa näe. Pitäisi mennä kauemmaksi, mutta ehkä näen niitä ensi viikolla Rovaniemellä...
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa Rovanniemellä varmasti näet🌸
      Kiitti samoin mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista