08/02/2023

Verannalla ja valoenergiaa💛

 "Voiko ihanammin päivän enää alkaa"💛

Tämmöisiä päiviä voisi olla vaikka joka päivä.  Tuo keltainen valopallo taivaalla, kuinka se lämmittääkään mieltä. Pakonomainen tarve saada itsensä  verannalle kahvihetkeä viettämään.  Kävelylenkki on tehokasta liikuntaa ja mikä onkaan parasta aurinkoisessa kelissä sitähän huomaamattaan kävelee pitemmänkin matkan.

Sanotaan, että  ulkoilu auringossa tai päivänvalossa vähintään varttitunti  päivittäin nauttien valoenergiasta, saamme D-vitamiini tarpeen . Luonnosta vitamiinitkin talteen!

Luonnon ihanat ihmeet pysäyttävät ihastelemaan:  pieniä ja isompiakin tassun jälkiä, lintujen iloinen sirkuttelu, pajunkissoja, puron solina, jäällä pilkkijöitä, ladulla hiihtäjä, oravan kirmailu puussa kevät mielellä ja auringon säteet loistavat hangella kuin timantit. Kerrassaan rentouttavaa katseltavaa. Nämä ovat taas niitä tartu hetkeen hetkiä.

Olen huomannut, että kevättalven aurinko saa aikaan ääretöntä innostusta kodin puuhasteluihin. En ole varmasti ainut yksilö tässä lajissaan tuntuu, että heräilen "talvihorroksesta" ja silmissä alkaa siintämään aina odotettu kevät🌸

Auringon iloa viikkoosi💛


8 kommenttia:

 1. Ihana, kevättä enteilevä tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat havut kynttilöineen sinulla . Kyllä se mieltä virkistää kun aurinko paistaa ja sen loisteessa voi kävelyretken tehdä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚 tankataan itseemme tuota valoenergiaa, niin päästää
   kevät ajatuksiin.

   Poista
 3. Lumihanget, jäljet lumessa, männynkävyt, kevättalven aurinko... Onnen tuntemuksia 💙 Kiva yksityiskohta tuo muki. Aah, lämmin juoma kylmällä säällä. ☕️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💙 juuri niitä kevät ajatus iloja.
   Nautitaan kevättalvesta ja taltioidaan auringonvalo itseemme.

   Poista
 4. Tämä oli todellinen valoenerginen postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos miten tuleekin tuosta valopallosta
   niin hyvä olo💛

   Poista