24/11/2021

VOL 2... Uusiksi meni huoneen järkkäily!

 

Jos nyt täällä kertaa toinen kerta toden sanoo,että ei tarvitse enää kolmatta kokea! Niinhän tässä hommassa kävi,vaikka kuinka vakuutin viime postauksessa " että lopussa kiitos seisoo" NO ei se sittenkää seisonut! Omaan silmään olikin liian tumma,synkkä ym. Ja sen takia ei omaa silmääni hivellytkään.

 Ja ei muuta,kun tänä aamuna aikaseen tein muutokset. Tarkoitus oli saada valoisammaksi. Joten rottinkinen arkkupöytä mustan tilalle, joka on ollut ihan huippu löytö aiemmin kirpparilta. Valkoisia tyynyjä enemmän,mustan lyhdyn tilalle valkoinen. Mustan takkalyhdyn vein toiseen huoneeseen ja toiset valkoiset huovat sohville. Valkoisen pörröisen huovan olen ostanut aiemmin ja sen ympärille onkin ihana kietautua.

JA nyt,kun huonetta katson...voin sanoa tykkään💓 Kumpi on sinun suosikkisi huoneesta tämä valoisampi vai viime postauksen tumma sävy? Loppujen lopuksi,kun kuvia vertaa,pikku muutoksilla saa näköä vaihdettua!

Jospa tänään sohvalle illalla lässähdän tyytyväisin mielin katsomaan jonkun leffan!

Iloa päivääsi ja viikkoosi💓

- Päivi -


8 kommenttia:

 1. Kumpikin sisustus on viihtyisä ja kaunis. Itse kallistuisin tuon tummemman puolelle, mutta nämä ovat puhtaasti makuasioita. Jos olisi kesä, saattaisi tuo vaaleampi miellyttää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Tää on just niin ihanaa,kun kaikilla on ne omat mieltymykset. Aattelin,että helpoilla siirroilla saa takasin tummemaksi ,jos munki mieli muuttuu.Ja mut tuntien mieli voi muuttua hyvinkin äkkiä🤣

   Poista
 2. Minustakin kumpikin sisustus on ihana ja tunnelmallinen. Ehkä näin joulun lähestyessä tuo tummempi (hämärän hyssyttelyä) ja kevään lähestyessä vaaleampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 kiva kuulla,että tummempi versio ei olekkaan tuhoon tuomittu🤗 Niin saatampa taas vaihdella välillä,jos siltä tuntuu mustan kuosiin esiin.

   Poista
 3. Molemmat versiot on hyviä ja se mikä itseään miellyttää niin se pitää valita 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰..totta ja ainahan voi välillä vaihdella oman mielen mukaan!

   Poista
 4. Minäkin kallistun tummemman puolelle "tähän aikaan vuodesta", vaikka molemmat ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰...voipi olla, että vähän aikaa on vaalea ja sitten vaihtelun vuoksi vaihdankin tummempaan. Onneksi pikku siirroilla saa äkkiä luukkia vaihdettua.

   Poista