16/11/2021

Kivoja kirppis löytöjä!


Viime kirppis kierroksesta onkin vierahtänyt jo kuukausi. Tein nyt oikeen ajan kanssa kierroksen kirpparilla. Ajatuksena oli etsiä jotain tuunattavaa peiliä,sitä ei nyt tällä kertaa löytynyt,se ehkä seuraavalla kerralla. Mutta minä joka rakastan niin sydän kuvioita niin löysin aivan ihanan pitsi ja sydän somisteisen lasilyhdyn. Soma lyhty on niin minun näköinen ja oloinen,että se lähti tottakai mukaani ja löysi heti kyllä paikkansa meillä.Makuhuoneen takan viereen olenkin etsinyt isoa koria polttopuille. Ja kuinkas ollakkaan juuri sellainen löytyi kahdella eurolla ja ei ollut hinnallakaan pilattu. Talvis aikaa myös lämmitän tätäkin takkaa ,jotenkin takasta hehkuva lämpö ja tunnelma tuo omaa iloa.Peikonlehti kasvia olen ihaillut aina,lapsuuden kodissani tuvassa meillä oli valtavan iso peikonlehti isossa ruukussaan. Kylläpä se oli kaunis. Meillä tilan vuoksi ei kyseiselle huonekasville ole riittävästi tilaa. Niin ostin sitten pelkän koriste oksan. Pelkästä oksastakin ja kauniista lehdestä tuli jo hyvä fiilis. Havitellut olen myös niitä peikonlehti kuosillisia verhoja,ehkä sellaiset ostan vielä johonkin huoneeseen, kun sopivat sattuvat kohdalleni.Mukavaa viikkoa ja vielä on perjantaihin asti aikaa osallistua hamam-pyyhe arvontaan!

 - Päivi - 

 

11 kommenttia:

 1. Exän vanhimmalla tyttärellä on käsivarressa tatuoitu peikonlehti. Itselläni oli aikoinaan iso peikonlehti, mutta levitessään se vei niin paljon tilaa, että annoin sen pois. Lyhty on kaunis ja niin "sinun näköinen".
  Viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peikonlehti on kyllä niin upea ylväs kaunis huonekasvi. Ja pelkkä lehden mallikin on jo niin vaikuttava💚
   Kiitti tykästyin niin tuohon lyhtyyn🥰

   Poista
 2. Hyviä löytöjä! Peikonlehtiverhot olisivat ihanat. Meillä on peikonlehti. Se kasvoi vähän hassun malliseksi nyt kesällä kurkotellessaan kohti aurinkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus teillä on peikonlehti,kunpa olisi enemmän tilaa meillä,niin ostaisin myös. Taidan ostaa ne verhot ja edes on nyt tuo yksi koristeoksa🥰
   Kirpparit on huippu paikkoja,aina jotain kivaa löytyy.

   Poista
 3. Kirppiksellä pyörimisestä tulee erityisen hyvä mieli, kun löytää jotain erityistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin totta ja niillä hyvillä fiiliksellä taas eteenpäin🥰

   Poista
 4. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt. Peikonlehti on kaunis koristeena.

  VastaaPoista
 5. Kiitti🥰..mukavaa pe päivää!

  VastaaPoista
 6. Hienoja löytöjä! Itsekin kävin tänään kirppiksellä etsimässä eteiseen seinälamppua, jota en löytänyt, mutta tein muutaman muun löydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰..aina onneksi jotain kivoja löytöjä tekee..vaikka ei löydykkään juuri sitä mitä on etsimässä.Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista